Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

    @BMW001 : Amennyire a hírdetéseket böngésztem, jellemzően 250e-től felfelé Km-rel vannak hírdetve, ami persze megint lehet ordas kamu, illetve a legtöbb kereskedéses autó persze " vezetett szervízkönyves ", némelyik egész profin van töltve, és van a másik véglet, amelyiknél olyan katonásan állnak a friss pecsétek egymás mellett, üvölt róla az utólagos macinyomda... :)
    Nincsenek természetesen illúzióim, tisztában vagyok vele, hogy a használt autóra költeni kell, ezzel nincs is baj, elég maximalista vagyok, és szeretem rendben tartani. Én a 30i-k 140 - 160 ezer Km-eivel szemben is szkeptikus vagyok, persze 10 év alatt reális lehet, csak mindig ahhoz viszonyítok, hogy én így, hogy naponta munkába járok, plusz kirándulgatunk jobbra-balra, illetve 2-3 havonta hazaruccanunk családlátogatóba, így jön össze nekem 35-40ezer Km évente, ami persze nem törvényszerű, hogy mindenki ugyanennyit használja a sajátját, de a kisördög mindig ott motoszkál bennem, plusz tudom, hogy nem Km-t veszünk, hanem állapotot, mindenesetre igyekszem lekövethető autókat nézegetni.

    @chess001 : Én ilyen régimódi vagyok, illetve eddig csak idősebb "körbezártvillám"-mal volt tapasztalatom, azoknál jellemzően 10k Km a periódus, a mostaninál is 8-10ezrenként cserélek, a játszósban pedig a hegyezett motor miatt szintén 6-8 ezrenként, szerintem megtartom ezt a szokásomat is, inkább legyen gyakrabban cserélve, mint ritkábban. Amit Te írsz is csak erősíti a mintát, a Te esetedben teljesen megbízhatóan muzsikál a 25i, viszont amit írtam feljebb, az átnézéskor- még ha el is megyek egy kiadósabb próbakörre - nem vagyok biztos, hogy meg tudom állapítani ( hacsak nem 100km-ként eszik 1 litert ), hogy a kinézett darab milyen. Kerestem fórumokon, külföldiában ~4000€ körül adnak egy felújított N52-t, gondolom ha a meglévő motort újíttatja fel az ember - ha az állapota engedi még persze - akkor ott is gondolnék legalább 2,5 - 3,5 ezer €-t, de ez utóbbi feltételezés persze. Viszont annyival nem olcsóbbak a 25i-k, hogy egy esetleges generállal még mindig olcsóbban legyek, mintha egy 30i lett volna. Van még időm persze gondolkozni rajta, szóval még formálódik a végeredmény úgy is, egyelőre csak informálódom, tapasztalatokat gyűjtök, mielőtt döntök. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák