Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz szőröscica #34030 üzenetére

    Amit en tudok meg az E92-bol. Vitte az MP3-as lemezt a sima olvaso is, de elegge finnyas volt, igy ha kulon szamokat raktam fel, akkor azok egy reszet neha atugrotta.(az okat a mai napig nem tudom) Ha egy 2 oras mixet egyben, akkor azt tulajdonkeppen vegig lejatszotta. Persze beletekerni nem igen lehetett, es nem is volt ajanlott. :)

    Igen, a DVD helyen hasznalva a navigacio az nem aktiv. Vagyis felig-meddig aktiv, de ujratervezni mar nem fogja az utvonalat.

    Ma vegre volt egy jo race az autopalyan, talalkoztam egy erosen fustolgo E60 535D-vel. DPF abban mar nem volt, es biztosan meg volt piszkalva, mert kormolt szegeny. Sietett, megelozott, majd utana egy darabig elottem volt. Mikor rahajtottunk egy masik szakaszra, es megnyilt egy sav, 80-rol egyszerre nyomtunk padlot. 240-ig annyira tudtam megelozni, hogy az orra az en seggem utan volt kozvetlen, tehat kb. 2 autot tudtam raverni. Utana meg beprobalt egyszer 140-rol is, de 250-ig ugyan ugy megkapta a 1,5 autonyi plusz tavolsagot. Ilyenkor esek kisertesbe, hogy egy komolyabb remap utan hogy menne snowflake. :D Valszeg mar nem volt egeszseges a masik sem, gondolom kapta az ivet nem gyengen az evek soran, amivel a loerok is szepen eltunedeztek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák