Új hozzászólás Aktív témák

  • CsatiZsol

    tag

    Sziasztok,

    Vasárnap lettem egy Digi 1000-es net nagyon boldogtalan de azért még reménykedő tulajdonosa.
    Boldogtalanságom oka, hogy egyelőre a max amit sikerült egy gépet közvetlenül rákötve (az általuk adott eszközre) 400/15Mbps ami ugye elég vicc, ráadásul ez is ~20percenként megszakad és újra kell csatlakozzak.
    Ezt elvileg ők megoldják...
    A másik okom az hogy a cucc (http://enterprise.zte.com.cn/en/products/network_lnfrastructure/broadband_access/xpon_olt/201401/t20140109_416586.html) amit adtak pppoe-n keresztül teszi elérhetővé számomra a netet...
    Vettem egy tplink er6020-as routert, ami 2 wan portal rendelkezik és gondoltam, hogy ezzel majd szépen fogok a 2 szolgáltatás között "zökkenőmentesen" váltogatni, de az a gond hogy ennek a routernek pppoe csatlakozás esetén a throughputja 180Mbps... :( szóval valahogy meg kellene oldani, hogy a zte eszköz csatlakozzon pppoe-vel a digi hálózatához és nekem befelé már egy dynamic szolgáltatást adjon (elképzelésem szerint van egy router abban a zte cuccban amit hoztak) és az én tplink routeremnek már csak ehhez kelljen csatlakoznia, ugyanis ilyen esetben már ~960Mbps a throughputja...
    Amennyiben van valamilyen megoldás arra, hogy az Ő eszközök adjon nekem ilyet és valaki már megtalált kérem ne tartsa magában.

    Válaszitokat előre is nagyon köszönöm.

    Üdv Zsolt

    Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Új hozzászólás Aktív témák