Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyula

    csendes tag

    Sziasztok!

    Most tértem át T-Home-ról Digire.Optikai kábelt hoztak be, arra egy modemet és pppoe-vel kell felcsatlakozni. Két problémám is van:
    1) pocsék a tv képe. Szemcsés és rossz a felbontása (3D-s TV-m van, Philips 108cm-es), digitális csatornákat egyáltalán nem talál.
    2) Mikrotik routerrel kapcsolódom fel. A felcsatlakozás sikerül, pingelni lehet mindent, traceroute is szépen mutatja hogy az útvonalak rendben vannak, winbox-al külső mikrotikre fel tudok lépni, ssh működik, bármilyen oldal 80-as portjára bemegyek telnettel akkor az válaszol, pop3 mindenhová megy, viszont egyik gép egyik böngészőjén sem jönnek be oldalak. Illetve pár oldal bejön - facebook, ez az oldal, google és még 1-2 -, de a többi oldalnál semmi, egy idő után azt írja ki: a kiszolgáló alaphelyzetbe állt. Ugyan ezzel a mikrotik beállítással más digis vonalon működik - de ott utp kábelen jön, mert az panel ház.

    A hibabejelentő egyelőre nem talál semmi hibát. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Mitől lehet ez? A tűzfalat is már kikapcsoltam.

Új hozzászólás Aktív témák