Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz TeeJay #47582 üzenetére

    jól látod a helyzetet, pont ezt szúrták el. mivel a telekom erre csak 120-at tudott adni legnagyobb csomagként, és azt is csak kevés helyen, bőven elég lett volna a 200/100-as "űrnet" a telekomos ár feléért, így jut is, és pontosan ezt írtam, hogy drágábbá tenném a gyorsabb csomagot. nekem most, hogy kicsit helyrejött, csúcsidőben ilyen 300/100 körül megy, azon nagyon kívül pedig 700/200 körül tetőzik. átlagban az 500/200 így is megvan.

    a torrentes "peak" sem igaz, mert aki vértorrentes, az tolja ezerrel a letöltést akkor is, ha törli, de a seederek eleve "károsabbak", mert pl múltkor lerántottam egy filmet (heti 1-2-3-at szoktam max), nem figyeltem oda, és pár óra alatt visszaseedelt 100 gigát... teljesen feleslegesen fogtam a hálózatot (le szoktam állítani 2.0 felett, itt felment 10.0 fölé).

    a digisek amúgy pont a digi hálózata miatt egymás között "szórják szét" a torrentet, azt viszont nagy sávszélességgel, ami pont a digi saját hálózatát fogja. és aki torrentezik, az naponta azért ránéz az újdonságokra, és pontosan akkor tölti le, amikor még "friss", ergo 1-2 napig akár a "csövön" kifér módon tolja felfelé, na most képzeld el ezt napi 5-10 torrenttel, limitálás nélkül.

    szóval igen, ha a gigás csomag lényegesen "drágább" lenne, pont a ráérős vérpistikék (mert ugye a termelő-dolgozó embernek hol van ideje annyi filmet megnézni vagy annyi játékkal játszani, mint anyuci fiának, vagy az egyetemistának), akiknek nincs jövedelme, nem tudnák megfizetni, és terhelni sem a hálózatot. és legalább az 500-as csomagtól lefelé megkaphatná mindenki a hirdetetettet.

Új hozzászólás Aktív témák