Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz poli27 #51242 üzenetére

    Akartam írni neked a kis kálváriámról ami november óta tart. :)

    Eltelt 4 hét azóta hogy hívtak és két héten belülre ígérték a címlistába kerülést. Nem történt semmi, ismét e-mailben kértem, hogy adjanak magyarázatot és felhívtam a figyelmüket a korábbi, meg nem válaszolt 30 napos határidős levélre, ebbe már azt is beleírtam, hogy a 31. napon továbbítom a problémát az NMHH-nak.

    Másnap - két nappal ezelőtt - azt ígérték, hogy a héten befejezik, még a héten fel is hívnak, és a jövő héten kötnék. Természetesen a kifejezett kérésemmel ellentétben ezt sem írásban, hanem egy nem rögzített telefonhívásban ígérgették. Megköszöntem ennek az úrnak a tájékoztatást és egyben felhívtam a figyelmét, hogy jövő héten szerdán jár le a 30 napjuk, és egy percet sem fogok tovább várni, tehát igyekezzen az elhangzott ígéretét megtartani, mert megy a cucc a hatóságnak.

    Itt tartunk most, 9 hónappal a kezdés után. Tegnap valóban láttam digis szerelőket többek között a mi oszlopunkon is. Meglátjuk mi lesz. A vicc kategória távolról sem írja le kellő alapossággal ezt az egészet amit művelnek...

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák