Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    Sziasztok. Tegnap ismét kint voltak nálunk a digisek, kb a 6. hibabejelentésem volt. Ismét kijöttek, ismét megállapították, hogy rendben a jel, működik minden és minden fasza. De minden. Amint elmentek ismét szakadt a net, este megint, most reggel mint vártam hogy legyen internet. Amúgy az ügyfélszolgálattal amikor beszéltem és mondtam hogy amúgy logolom (valami star trinity continous test) kérték hogy nézzem úgy is hogy wifin, és úgy is hogy az ő eszközükből közvetlenül vezetéken. Mindkét esetben voltak szakadások.
    Tegnap azt mondták, hogy ez az egész hálózaton ilyen, nem tudnak vele mit tenni, az inviteles ügyfelek migrálása vagy mi jelenti a gondot és hogy a románok nem ésszel terjeszkednek, ez van ezt kell megszokni, együtt kell élni vele.
    Én mondtam, hogy nem olyan buli együtt élni és a teams beszélgetésben 2-3 óra alatt ledobódni vagy 5x, vagy várni a netflixre, youtube-ra, mert sajnos felvettünk ilyen hülye szokásokat.

    űazt szeretném kérdezni tőletek, hogy országszerte tényleg van ilyen? Ez természetes amire hivatkoznak, hogy mindenhol ilyen? Előre is köszönöm.

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák