Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla311

    tag

    válasz krichd1 #41065 üzenetére

    Hát igen, szerintem is könnyen előfordulhat, hogy ilyet nem vett még itt senki, mármint ezt a nagy Xmos U8 + WM8741-es lapot, viszont az az érdekes ezzel kapcsolatban, ahogy így a nyákot elnézem, hogy ez nem sokféle típus, amik csak ezzel a chipsettel vannak szerelve, hanem mind ugyanaz, ez a bizonyos YJ-HIFI, és mind a kb. 8-an, akik ilyen lapot árulnak, ugyanezt a gyártmányt adják. Ez azért bizakodásra adhat okot, hogy nem annyira sufni-termék, nem? Vagy mi a véleményed erről?

    Egyébként - bár értem, hogy ez egy nem komoly márka -, de sokmindent gyárt ez az YJ-HIFI, D osztályú kész aluházas erősítőjeiket ezren árulják, és sok minden drágább dolgot is árulnak.

    Én szívesen megrendelnék egy ilyet és a hozzávaló alkatrészeket, ha valaki segítene összerakni. :-)
    És szívesen oda is adnám, ha valaki szeretné meghallgatni, összevetni más típusokkal a hangját.
    Egyébként nem tűnik bonyolultnak, mert a két 9 és két 15 voltos feszt adó trafók pont nyújtják azt, ami kell hozzá, csak arra kell figyelnem, Bkercso tanácsa alapján, hogy akkor ne azt a kínai trafót rendeljem, hanem próbáljak itthonról beszerezni egyet vagy a franciát - ahogy mondta. Talán még forrasztani sem kell, mert az alaplapon csavaros kialakításúak a tápcsatlakozók, csak be kell dugni.

Új hozzászólás Aktív témák