Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz szallasi007 #10899 üzenetére
LAN vagy Wifi?
Bármilyen ONVIF kompatibisl jó, sőt elég ha strp streamet tud.
Én Wanscam hw022-t használok Xplenology-val, sajna már nek igen kapható, K22 -az utód kicsit macerásabb, de azt is sikerül végül belőni, utóbbi 25-32 USD körül kapható ALIN (még ÁFA határ alatt) -
szallasi007
őstag
Sziasztok,
tudnátok segíteni 2 db kültéri kamera kiválasztásában? Kertes ház, erdő szélén. Nappali/éjszakai üzemmód, normálisabb képminőség (full hd lenne az ideális ha nem horror áron megy), mozgásérzékelős illetve egyéb általatok javasolt funkciók. Egy Synology 218J NAS-ra szeretném rögzíteni a felvételeket.
A Synology oldalán látom a kompatibilis kamerák listáját de annyi van mint égen a csillag.A segítséget előre is köszi
-
RicsiSuly
aktív tag
sziaaztok!
Már voltam itt a fórumon, de akkor nem lett belőle semmi, most viszont altuális. Bébiőrt akarom kiváltani kamerával. Dahua A35öt ajánlották még most is jó vétel lenne erre? Nagyobbak a gyerekek akkor menne biztonsági kamerának van épitett xpenology nasom.
köszönöm
Üdv SRicsi
-
kenand
veterán
válasz VANESSZA1 #10896 üzenetére
Itt megtalálsz mindent. Én -ugyanerre a chipsetre épülő Xiaofang 1S-et (gen 2) hackeltem meg.
-
őstag
válasz kenand #10895 üzenetére
Ez érdekes. Van egy Xiaomi da fang álló téglám. Hol találok erről a hackelhetőségről valami leírást ami alapján működne?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
kenand
veterán
Xioami kemerák egy része hackelhető (Dafang, Xiaofang) és akkor tudnak rtsp streamet.
De nem hackelten is vannak olyanok amik tudnak helyi NAS-ra menteni. (Pl Xiaomi Mijia 1080p - újban már nincs BLE gateway, de NAS-ra ment),. persze hack nélkül kínai szerver függők maradnak.
A Yi-vel nincs tapasztalatom...[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Igen, ebben olvastam, 2 csavar az alján, aztán plexi le és ott 4 csavar. De nincs az alján és sehol sem 2 csavar, csak amikbe be lehet tekerni a fali tartót. Az meg 1-1 anya a műanyagba öntve.
És leragasztva sincsenek...[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
vacs
Topikgazda
kozek1723: a xiaomi (Yi) kamerák nem támogatnak se nvr-t, se nas-t!
draco31: a használati útmutatóban le van írva, kimásolni nem fogom, tessék megkeresni!
rothfb: a fájl méret a beállított minőségtől függ, (szerintem) 1080p@25 kb 3 giga/óra
(^)(>.<)(^)
-
veterán
Sziasztok!
Meg van rendelve egy ilyen kamera:
[link]
És hozzá egy 128 Gb-s microsd kártya.
A kérdésem az lenne, hogy ezek a kamerák, pl ez, milyen fájlba vesz fel és egy adott időmennyiség, amit felvesz, mennyi helyet foglal el a kártyán? Mondjuk 1 óra felvétel kb mennyi helyet (Mb, Gb) foglal?Előre is köszönöm a választ!
-
draco31
veterán
Hello!
Vásároltam egy AN-YW804-1MP kamerát, működik is szépen. De nem jövök rá hol kell a memória kártyát belerakni. Neten volt leírás, aszerint az alján van 2 csavar valahol. Na azt keresen 2 órája már. Van valakinek ilyen aki meg tudná mondani hogy van ez?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kozek1723
csendes tag
Sziasztok!
Kettő kültéri kamera beszerzését tervezem. Sehol nem találok sajnos értelmezhető véleményt a Yi Outdoor IP kamerájáról. Sajnos a xiaomi home topik sem bővelkedik a termék működésének részleteivel.
Az általános tapasztalaton kívül kettő igazán fontos dolog érdekelne. 1, Támogatja-e a NAS-t? 2, Mivel ennek a kamerának is adapter kéne, azt viszont kültéren nem akarom a homlokzatba egy konnektorba bedugni, ezért POE leválasztóval meg tudnám csinálni vajon? A csövezés megvan, tehát ethernet-et oda tudok neki vinni gond nélkül.
Alapvetően nem feltétlenül ragaszkodok ehhez a kameratípushoz, inkább csak nagyon jó képi megjelenítésről olvastam. A kamerákat elsősorban saját ház megfigyelésére használnám, tárolni bőven elég volna az SD kártyán 3-4-5 nap anyagát. A fontos inkább az volna, hogy távolról bármikor bele tudjak nézni real time. Az alin jelenleg 22e ft körül mozog a kamerák darabja, ami ilyen tudás mellett szerintem ár érték arányban jónak tűnik. Nagyjából összegbéli keret is 25e/kamera.
Mit gondoltok, esetleg jó alternatívát tudtok-e ebben a kaliberben?
KÖszönöm!
-
-
Rag
csendes tag
Szoasztok!
Ha még él ez a topik, mi mostanában a best buy?
Egy Synology nas-ra kötnék kültéri ip kamerát. A bejárónkat nézné éjjel-nappal. 5-15 m között kellene elfogadható kép. Kábel behúzva, így wifi nem kell. -
Macka
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de ha így van, akkor majd kijavítotok.Létezik olyan beltéri IP kamera, ami ha mozgást érzékel, képet készít, és elküldi egy előre beállított e-mail címre?
-
kovyhun
tag
válasz curmpli #10867 üzenetére
Ott jobbra nincs valami felület amiről vissza tud verődni az infra? Sajnos nekem is ilyen, sötét barna (majdnem fekete) fa felület, szinte csak "karolja" a látómezőt és elég kicsi szögben van, mégis visszaverődik az infra. Töröm a fejem mit tudok tenni oda, ami működik és nem is csúnya.
[ Szerkesztve ]
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
curmpli
tag
válasz markussandor #10868 üzenetére
Megnézem, de vadi új
-
curmpli
tag
Furán homályos a Hikvision-öm képe.
Pára lehet?
Mit tehetek ellene?
[kép] -
törölt tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Unifi G3-Flex kamerával? Tudom csak 2MP@25fps, de beltérre kellene 4-5 darab amivel látom hogy minden rendben van a házban (nem kell 4K kép) és nem akarok különálló rendszert valami gagyi kliensel és Synology kamera licenszet sem szeretnék aranyárban venni...
Unifi hálózati rendszerem van, ebbe tenném (gondolom jól megférnének egymással) és Synology NAS-on futna Dockerben az NVR. Valakinek van tapasztalata vele hasonló környezetben? Előnyei-hátrányai, stb. Köszi előre is!
Vagy valami javaslat helyette?
-
curmpli
tag
válasz curmpli #10862 üzenetére
Végre!
Hikvision Generic-re állítva sikerült beregisztrálni a kamerát a Surveillance Stationbe. Sima ONVIF-el nem megy.
Viiszont előállt egy másik probléma. A böngészőm viszont nem hajlandó lejátszani a felvételek és az élőképet sem.
"A böngésző nem támogatja a videoformátumot" ez a H265+-al lehet összefüggésben? tudtok megoldási javaslatot erre? -
curmpli
tag
A synology NAS-om Surveillance Station szoftverébe szeretnék csatlakoztatni kamerát. Újonc vagyok ebből a szempontból.
Hikvision Ds-2cd2141g1-idw a típusa.
ONVIF-ként megtalálja, de nem bírom felcsatlakoztatni.
"A megfigyelési eszköz tesztelése sikertelen volt." üzenetet kapom, ha tovább akarok lépni/vagy a csatlakozás tesztelése/funkciók betöltése gombra klikkelek.A kamera jelszót beadtam, ip cím rendben van, porton nem változtattam: 80.
A Hikvision felületén (hik-connect/ ivms200 kliense) mind működik a kamera.
Mi lehet a gond? -
sambenez
addikt
válasz #80977664 #10856 üzenetére
Pontosan ilyet vettem: V-TAC VT-21250
Nem vettem tápfeladót, magam csináltam az átkötést.
-
vacs
Topikgazda
válasz Cheesy #10852 üzenetére
Xiaomi Mi Home Security Camera 360
Mi otthoni WiFi biztonsági kamera Basic
D-Link camerasNekem az első van, tökéletes, de a többi is ugyan úgy jó lehet!
(^)(>.<)(^)
-
sambenez
addikt
Nem ismerem ezt a kamerát.
Én általában sony szenzorosokat próbálok keresni. Legutoljára ilyet vettem.Szerintem a 12V-os bőven elég annál is megoldható a LAN kábelen való tápfeladás. Ehhez vettem egy 20A-es led tápegységet, így nem kell minden kamerának külön tápegység, és konnektor.
Azt el felejtettem szükséged lesz még egy switchre is.
Ebből is látható még kínából sem férsz bele a 60e Ft-ba. -
veterán
Valaki ismeri ezt a kamerát? Érdemes beruházni rá? Elvileg NVR nélkül is jó valamire
[HIKVISION HD 4MP POE DS-2CD2343G0-I]Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Cheesy
őstag
Beltérre szeretnék egy megbízható IP kamerát.
Nem ragaszkodok a távolról is motorosan forgatható kivitelre.
Nem falra szerelném.
Ami előnyt jelentene:
- POE
- sötétben is éles kép
- távoli értesítés mozgás esetén
- jól működő IOS applikáció
- e-mail/ftp/cloud storageKeret kb. 30e.
Köszönöm!www.vakbelmutet.hu
-
Scrym
tag
Sziasztok!
Az egyik kamera projektünknél, egy olyan igény merült fel hogy szeretnének TimeLapse videót készíteni az élőkép és a folyamatos rögzítés mellett. Sajnos az általunk telepített Provision-ISR márka nem tud ütemezett képeket készíteni, így más gyártó kell választanunk, gyors google után a Hikvisiont találtuk. Használja valaki ezt a funkciót, tud valaki megerősítést adni, hogy bármelyik modelljükben megtalálható ez a funkció aminek van SD kártya foglalata?
Köszönöm!
-
Zozo®
tag
válasz sambenez #10847 üzenetére
Lehet az előző link nem megy csak mobilrol
Ez talán jó [Besder]
Csak még a tápot kell akkor kitalálni hozzá, hogy melyik legyen, gondolom nvr függő?[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max Pacific Blue 256GB, MacBook Air 2017, Apple Watch Series 5, Airpods Pro , 2x Mi Box 3, 1X Mi Box S
-
Zozo®
tag
Aláírásból kiindulva, töbszörös is belefér , nem arról van szó. Nem látom értelmet százezreket költeni rá, egyszerűen feleslegesnek tartom mivel 0-24 van otthon valaki, az asszony agymenése, hogy nehogy lemaradjon valamiről, ha ugatnak a kutyák akkor, miért, ha csend van akkor miért van csend, ha napon vannak miért ott vannak, ha árnyékba akkor miért ott
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max Pacific Blue 256GB, MacBook Air 2017, Apple Watch Series 5, Airpods Pro , 2x Mi Box 3, 1X Mi Box S
-
Zozo®
tag
válasz markussandor #10843 üzenetére
Semmi extra, egy sarokház, nem nagy telekkel. 4 kamerára gondoltam, rögzítés, 20 méteren belüli infra elég, mobilos ios, android elérés távolról. 60k körül gondoltam
-
markussandor
senior tag
szia,
kicsit több infó kellene ahhoz, hogy segíthessünk, mit szeretnél, és mennyit szánsz rá.
Ha nagyon keveset, akkor azzal kell beérni, amit találtál, de abban nem lesz sok örömöd.Ez az IP kamerák topikja, itt inkább azt ajánlunk.
Kevés pénzből kínai beszerzést, kb 25$-tól felfelé, sok pénzből a sarki boltban is kaphatsz márkás kamerákat.Jó lenne egy kérdéssort összeállítani, ami mehetne az első hozzászólásba, hogy ne kelljen minden alkalommal bepötyögni...
-
Zozo®
tag
válasz markussandor #10841 üzenetére
Szia. Nem tudom, azért kérdeztem
-
törölt tag
Vennék pár 6 IP kamerát a DS918+ omhoz, de a bőség zavarában szenvedek...
Ti mit ajánlatok? Brand? Típus?
- Dome és csőkamera vegyesen, lehetőleg 4MP környékén.
- H265-ös kódolást tudja 15fps melett
- beltéri, infrásKöszi!
-
Zozo®
tag
Sziasztok ezt a rendszert néztem ki. Szerintetek?
[lRovision]
Se-Cam volt a másik választás hasonló árban, de ahogy olvasom, az gagyi[ Szerkesztve ]
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van egy DS-2CD2041G1-IDW1-es kamerám, hibátlanul működik.
Vettem bele egy microSD 128GB kártyát, hogy rögzítsen is pár napot, de sajnos nem csinál semmit. Felismerte elvileg a memória kártyát, mert leformázta magának, de nem tudom, hogy hol kell beállítani, hogy loop 24/7 rögzítsen is.
Előre is köszönöm!
-
akika111
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban.
Adott egy aliexpresszes NVR, és nem rég hozzá jutottam egy Hikvision DS-2CD2021G1-IDW1 kamerához, és ezt szeretném beállítani, de nem ismeri fel.
Mit lehet tenni, hogy felismerje? A noname kínai kamerát szinte magától felismerte, de ezt sehogy nem akarja.
Ha vennék egy hikvision NVR-t, arra lehet kötni noname kínai kamerákat?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz26
tag
válasz gyuri81 #10835 üzenetére
Szia!
Attól függ, hogy mire van szükséged, mi a cél. Sima kamera, vagy ptz-s? Gondolom szeretnéd rögzíteni a képeket. Ahhoz kell egy nvr vagy nas. A kamerákat, ha bevállalod, akkor célszerű Kínából beszerezni, mert itthon ha garanciával veszed, akkor általában duplája.Amúgy kb.: 100.000 -140.000+áfáért lehet a neten találni 4 kamerás rendszert rögzítővel elvileg szereléssel együtt.
-
veterán
Sziasztok!
Teljes amatőrként fordulok hozzátok.
Egy átlagos méretű családi házba szeretnék 4-5 kamerát felszerelni(szereltetni).
Kizárólag biztonsági/vagyonvédelmi okokból. 50Mbit-es net van otthon( elvileg nyár végén fejlesztik a szolgáltató)Milyen szettet ajánlotok ?
Hozzávetőlegesen mennyibe kerül egy kamerázás, mire kell számítani?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Krisz26
tag
Sziasztok! Kis segítség kellene. Van egy maginon ipc-1 beltéri ptz kamerám. Firmware frissítéskor lefagyott és most nem működik. Tud esetleg valaki segíteni abban, hogy működjön? Nem ingyen gondoltam természetesen. Várom a privát üzenetet! Köszönöm!
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Nulla tapasztalattal kérdezem: nappali/éjszakai kamera kellene, amely SD kártyára rögzít legalább 2 napot, melyet LAN-on vissza lehet nézni. Elsősorban wifi-s kellene, nem biztos, hogy a vezetékes kapcsolat megvalósítható. Ez az egy darab kamera lenne, külföldi rendelés is jó. Nem kell vezérelhető, fix rögzítésű megfelel.
Miket ajánlatok? -
markussandor
senior tag
válasz vampire17 #10825 üzenetére
Szerintem elég lesz. Haveromnak van 4MP-es kamerája, ott is kb a maximális bitráta felére van állítva, tökéletes képet tol.
Nekem még H264-es kameráim vannak, de még az is belefér a 100Mb/s-os switchbe maximális fps és bitráta mellett (4db).
Ha tudnak H265+-t, próbáld ki, sokat hozhat az is a konyhán.
Én a H264+-t teszteltem, kb háromszor annyi felvétel fért rá a hdd-re.Ennyi kamera mellett az NVR ára elhanyagolható, ha nem fogja bírni, vegyél combosabbat!
-
vampire17
addikt
válasz markussandor #10824 üzenetére
Sziasztok!
Alabbi NVR-t akarunk venni: HIKVISION DS-7632NI-K2
24 db 8MP-s kamera menne ra: [link]
Beszeltem egy nagykerrel, o azt mondta, keves az NVR, mert a kameranak kell a 13107 kbps (22 Fps, 4k mellett) ami 24 kamera eseten tobb mint az NVR kepessege (256 Mbps)
En soknak tartom ez a bitratat... eleve VBR-re akarom allitani (ha lehet), illetve h265-re, ahol kisebb bitrata is eleg.
Eleve a kamera 4K-n csak 15 Fps-t tud, es en max 8Mbit-re allitanam. A megfigyelt terulet (raktar) egyaltalan nem "mozgasigenyes" (4-5 raktaros mozog csak) Szoval ez sem nyomja egyszerre a bitrarat.
A nagyker azt javasolja, vegyek 2 NVR-t es osszam el 12/12 kamerakent... En ennek nem latom ertelmet. Ti mit gondoltok?
-
őstag
válasz markussandor #10820 üzenetére
IVMS-4500 tök felesleges a hik-connect-el küzdeni
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
gozso
őstag
válasz markussandor #10818 üzenetére
nálam inkább csak a lassúság tűnt fel (Hik-Connect)
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
markussandor
senior tag
Sziasztok!
Pár napja azt tapasztalom, hogy az otthoni NVR-t mobilról nem érem el csak az otthoni wifiről, miközben nem változott semmi a routeren/tűzfalon.
A portok nyitottak, ha nmap-al ránézek.
A hik-connect appról van szó. -
őstag
válasz Pöttön #10814 üzenetére
Mit szeretnél megfigyelni? Milyen távolságra lennének a kamerák? Felvétel, rögzítés kellene? Hány napra visszamenőleg?.. Stb.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy komplett ip kamera rendszert, ami 10 kamerával van szerelve?
Ami fontos lenne, hogy legalább hd-k legyenek a kamerák, és dyndns-en keresztül szeretném nézni a kamera képeket. Az éjjellátó funkciója jó legyen, és az se lenne rossz, ha csak mozgásra rögzítene.A választ előre is köszi!
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Gabró
tag
válasz markussandor #10812 üzenetére
Mert a leendő tulaj amatőr.
-
Gabró
tag
Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani olyan kamerát, ami vezeték nélküli, de nem hálózatra csatlakozik, hanem van egy rádiós vevőegysége, ami közvetlenül a TV-re küldi a képet?
Olyan mint ez, csak kapható is: [link]
Egy másik, ilyen paraméterekkel rendelkező modellről tudok még, de az nem érdekli az ismerősömet, mert több vevőegysége is elromlott már: [link]
-
Spuri2000
senior tag
Tud valaki okosságot a Xpenoba SS-re hogy ne csak 2 kamerát kezeljen. 6.1.7 verzió
-
kenand
veterán
Van két friss beszerzésű kínai IP/Wifi kamerám. Korábban bevált Wanscam 0022HW sajna már nem kapható, vagy csak jóval drágábban ÁFA határ felett. (kifutó széria)
0022HW-t Synology Surveillance stationnal használom, de RTSP stream is megyWifi-vel és LAN-nal is.
RTSP stream címét ONVIF device managerrel szoktam megnézni.
Sajna mindenhova nem tudok LAN-n húzni, így inkább Wifi-vel használnám.
0022HW-vel mindez megy LAN és Wifi kapcsolattal is, Chrome/IE alól is elérem a lokál IP címén és tudok is sok dolgot állítani.Vettem egy Wanscam K22-es kamerát, látszólag 0022HW, de sajnos a chipet megváltoztatták, más android app kezeli, de fő baj az vele, hogy csal LAN kapcsolattal látja az ONVIF decvice manager, STRP stream sem akar menni WIFI-vel, Wifi kapcsolat megy, IP címét tudom, Android app kiírja és az mutatja is a képét.
Wifi-n nem jön be a kezelő felület web browserben semVettem egy másikat EU raktárból, azt ígérték ez jó lesz...
Hisseu WHD712De sajnos a helyzet ugyan az. Ha bedugom a LAN kábelt, ONVIF device manager megtalálja, látom az STRP steamet is, de ha kihúzom, nincs stream a Wifi-vel. a ICsee android app látja, mozgatni is tudom (gagyi app az WIFI-s IP címét nem írja ki) Wifi-n nem jön be a kezelő felület web browserben sem (miután a routeren megnéztem az IP címet)
Valakinek ötlete?
K. kínaiak semmit sem segítenek, csak 20 levélváltás után is megy a kamukázás
Az a gondom, hogy ha nem érem ez az RTSP stremat akkor NVR sem segítene[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Múltkor jeleztem, mint problémát, hogy a hálózaton kívüli távoli visszajátszás nem igazán akar menni Chrome-ról. Akkor azt a tippet kaptam, hogy Internet Explorerrel menni fog a dolog, ami valóban igaz. Viszont, hogyha nincs kedvetek azzal a fapados sz@rral küszködni, akkor Chrome-on keresztül is megy a távoli lejátszás és visszajátszás a következő kiegészítővel:
- mozi bolondéria -
-
LógaGéza
veterán
Elvileg ha átállítod a RAW-ba a rögzítést, akkor nincs ilyen.
Én már végigjártam a Shinobi - MotionEye - Zoneminder - iVideon vonalat, de egyik se nyerte el igazán a tetszésemet. A Shinobi jó lenne, de nem épp egyszerű beállítani, az iVideon folyamatosan eldobja a kamerákat, pedig abban is láttam jó dolgokat, a MotionEye-vel meg RTSP-n laggolnak a kamerák (max 5fps-t kezel rajtuk), elvileg kézzel átállítva RTMP-re mehet a dolog, de mégse...
Valami még van, amit nem próbáltam, és jó lehet?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
_ak_
addikt
Kipróbáltam Synologyn dockerben a MotionEye-t, de csak önmagában a 3 kamera 40-60% között hatja a procit. Ha mozgásra rögzíteni is szeretnék akkor maxon pörög már egy kameránál.
Bevallom őszintén ennél azért jobbra számítottam. SS-ben meg sem rezzen a CPU.Let's begin, de gozaimasu!
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Adott lenne egy KT-NVR2004PY1W nevezetű nvr,amihez wifin csatlakozik 4 kamera. (orkodo.hu-rol rendelve)
Viszont szeretnék még plusz 2 kamerát,vajon kezelheti egy idoben a 6 kamerát az nvr?
Illetve ha nem,megoldható vajon az hogy napkozben megy a regi 4 kamera,amibol este 2db-ot kikapcsolnék és az új másik kettőt csatlakoztatnám!?
Van ennek valami akadája?
Előre is köszönöm!
-
hzsolee
őstag
Nekem is ilyesmi occó nvr van, jó az Egyszer jött rá egy frissítés és azóta a 8 csatorna 16 lett Amúgy teszi a dolgát, igaz az 5 mp kamerát nekem sem viszi...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
motrola
aktív tag
válasz cyber86 #10801 üzenetére
Nekem 3 db különböző tipusú Hikvision kamera van ami mindég visszaáll Kézi időszinkronizálásra, ami a téli időszámítást jelenti.
Érdekes mádon más noname kamerákban ez nem fordul elő, múködik a téli-nyári átállítás.Remélem valakinek lesz ötlete a probléma megoldására.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valakinek volna valami ötlete, hogy reggelre miért állítódik vissza téli időszámításra a Hikvision DS-2CD2051G1 kamerám?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest