Új hozzászólás Aktív témák

  • donat_sz

    senior tag

    válasz kchris78 #12906 üzenetére

    Én egy df64-el őrlök, közepeseket 17 +/-1 beosztáson többnyire, de egy sötét esetén 10-12-re is le kell menni, különben csak átszalad rajta.. ha meg a család számára készül egy hagyományos ipari sötét azt meg csak a dupla falú kosárral engedem át, azokból másként értékelhető nem jön ki.
    Nekem bejött a 22mm es IMS kosár, legtöbbször azzal főzök. Ha sokat váltok babot akkor nehéz megtalálni az ideális mennyiséget, mert ha 13g-mal főzök akkor van hogy vizes a teteje, van hogy fenn ragad a felső szűrőn vagy csak pont jó lesz :)
    Ilyenkor 0.5-1g állítással ezen lehet javítani, de tejes ital megengedőbb, így belefér a váltogatás is.
    Még valami ami talán segít. Kávé kimenő őrleményt mérni szoktad? Mennyire szór?

Új hozzászólás Aktív témák