Új hozzászólás Aktív témák

  • b.kov

    senior tag

    Sziasztok,
    Jelenleg egy kétszemélyes Brikkával szoktam duplát főzni, mikor épp itthon vagyunk párommal mind a ketten, szeretjük. Szimpla, presszó(szerű) kávét Nanopresso-val főzök magamnak, egyelőre meg vagyok ezzel is elégedve. Ezekhez valamilyen friss kávét szoktam őrölni Hario Skerton Pro-val.

    Viszont kezdem kicsit megunni a kézi őrlést, és mindenhol azt olvasom, hogy a következő lépcső egy Graef CM702 lenne. A kérdésem az lenne, hogy a kényelem mellett érezhető változást hozna-e a konzisztensebb szemcseméret az általam használt eszközök esetében?

    Később tervben lenne kicsit jobban megismerkedni a presszóval (valami karos géppel esetleg), így mondhatni előbb-utóbb amúgy is kellene beszereznem egy jobb örlőt - a dilemmám inkább arra irányul, hogy szerintetek ezt megéri-e megtennem most, vagy elég lenne később, mikor rápörgök jobban a presszóra?

    + IMS szűrőre van valami jó tippetek, honnan tudnék beszerezni kétszemélyes Brikkához?

    Köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák