Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Cathfaern #115016 üzenetére

    "de csak pénzért elérhető"
    Itt akadt el nálam is a folyamat... :D

    "Ahol én lakok ott nem igazán elérhető alacsony ásványi anyag tartalmú víz"
    Nincs nálatok Spar? Ott pl. lehet San Benedetto, ~200Ft/palack áron. Persze, ebben a mennyiségben ez is jelentős tétel, aláírom. Valószínűleg ilyenkor már valami jobb otthoni desztilláló/RO tisztító lehet a leggazdaságosabb megoldás, ahogy számolgattad is. :K

    #115018 general : Szerintem sok, világosra sem szoktam beállított 91-93 fölé menni (nincs offset beállítva, elvileg a Glenda-n is hasonlóan viselkedik, mint nálad), bár kérdés mennyire világos az a világos. :) Van itthon ~közepes pörkölés, ami 90 fokon is már szuper gyümis ízeket ad ( nemrég nyitottam, nem olcsó, de rendkívül finom [link] , de az előtte lévők is jól sikerültek [link] szintén 90 fokon, de nem emlékszem milyen pöri volt). De ez csak úgy igaz, ha kicsit hagytad fent melegedni a kosarat ahogy írtam, és ha tényleg jó az alapanyag, de ez szvsz érződik az illatán. Illetve nekem főleg nagyobb adagoknál sikerültek jól, 14-18g, de ez lehet a véletlen műve, napi egy kávéval lassan gyűlnek a tapasztalatok... :DDD Általában amúgy a pumpa indításától számított kb. 30 másodpercre, és a kávé súlyához képest olyan 2-2.5X-es italra szoktam célozni, világosaknál inkább közelebb a 2.5-hez, mint a 2-höz.

    Én VST-t használok mostanában, egy 18g-osat, de jókat lehetett húzni a 12g-os IMS Nanotech-el is, az is nagyon szépen meg van munkálva. Az én gyárim nem valami precíz megmunkálású, de iható kávét készít, néhányszor használtam, míg nem volt meg a VST és nem fért el az adag a pici IMS-ben. :)

Új hozzászólás Aktív témák