Új hozzászólás Aktív témák

  • beleriand72

    tag

    Sziasztok. A képen GC ipari és IMS felsőszűrő. 2 kérdésem: felsőszűrő pucolásnál vártok vele eddig az állapotig vagy azért ennél kicsit sűrűbben javasolt a tisztítás (ez az állapot kb egy-másfél hónap, 50-70 dupla). Most találtam meg a fiók alján az IMS-t, gondoltam kipróbálom. Mi az alapvető különbség a 2 végeredmény között? Én úgy látom, amikor vizet engedek át talán nagyobb mennyiség jön a szélek közelében. Első kávé mennyiségben több lett, tehát a daráláson lehet kicsit finomítani, utána tudok nyilatkozni a csatornásodásról. A pogácsán sokminden nem látszódik, kicsit pocsolyás lett a teteje, de kiütve elég egységes. Nyitott karral figyeltem, kicsit határozottabban indult a lefolyás a szélekről.
    Mindez annak tudható be, hogy az ipari széle külön meg van erősítve, ezáltal jobban hozzászorul a vízterítőhöz, míg a sima IMS a nyomás hatására a széleknél egy kicsit "elengedhet"?
    Várom a Ti tapasztalataitokat is, köszönöm.

    MI6 - Canon EOS 30D - Gaggia Classic - Mazzer Super Jolly - Klipsch R-28F - Yamaha RX A-670 - Scott Sub Cross10 - Sonder Camino Ti Rival 1x - Bianchi Oltre XR4 - Ricoh GRIIIx - Lelit Bianca PL162T-v3 - Mazzer Omega - Niche Zero

Új hozzászólás Aktív témák