Új hozzászólás Aktív témák

  • májkimiki

    őstag

    válasz sisi22 #84030 üzenetére

    Figyelj sisi22! Legelőször az ebben a mondatban megfogalmazott kétségeidet kellene eloszlatni.
    "Igy megprobaltam egy silabuszt osszehozni remelve, hogy lesz megvilagosodas, de megint csak a "de az nem ugy van es punktum" valaszok jottek."
    Az biztos, ha egy KDE-Plasma user-t kérdezel az Xfce4 csodálatos dolgairól, az inkább haza fog beszélni és lehúzza az Xfce4-et. Vica-versa is igaz. Ezt jól látod, mert sajnos vannak ilyen emberek is akik nem képesek más szemüvegen keresztül is látni.
    Én pl. kipróbáltam mindent és huzamosabb ideig használtam is Őket. Aztán kialakult a saját számíze, de emiatt nem ócsárolok semmilyen más felületet. Mert nincs értelme. Használja mindenki azt, ami a legjobban a kezére áll, a legjobban tetszik, stb..... .
    A disztó választás megint összetett dolog. Van aki hosszú támogatású LTS rendszereket kíván, van aki inkább a folyamatosan frissülő "blending edge" rendszerek felé húz. Gyakorlatilag ezeket mindig a felhasználó igényei döntik el. Ami persze az idő múltával változhat is, hiszen a 0 km-es kezdőből, közép haladó, haladó, expert és guru is válhat. Mind, mind csak attól függ. Hogy Te vagy egy másik user mit szeretne elérni. Lényegtelen, hogy melyik szinten vagy, nem ebben mérik az embereket.
    Akkor találtad meg magadnak az optimális Linux-ot, amikor könnyedén tudod managelni és minden hardver eszközöd kifogástalanul működik. Továbbá ennek az állapotnak a fenntartása nem jár plussz idő ráfordítással. Egyszóval, kényelmesen, pár csettintéssel. Magadnak tudod a rendszered.
    Nem kell felülni semmiféle trend-nek, az kell használni úgy és amit. Ami neked a legjobb. Ez a lényeg.
    Szóval én kíváncsian várom a kérdéseidet. Amire tudok válaszolok szívesen, és a gyakorlati tapasztalataimat is megosztom veled.

Új hozzászólás Aktív témák