Új hozzászólás Aktív témák

  • molnarpeter

    nagyúr

    válasz Mágus2 #52269 üzenetére

    Csapvízzel öblíteni mennyire eretnek tett? :B A 8 évet állt Jumper valamikor elengedte a hűtőfolyadékot, a fagyok beállta előtt 1-2 órán át folyamatosan nyomatva a friss vizet a tartályba próbáltuk öblíteni, miközben a tartályba visszatérő 2 cső le volt húzva, aztán kapott rózsaszín Glicosam ALU koncentrátumot desztillált/ioncserélt vízzel (nem rémlik pontosan, de lényeg, hogy nem csapról lett töltve). Sajna még mindig zavaros a lötty, érdemes a folyamatos vízzuhatagot nyomatni, vagy inkább minden nap feltölteni reggel, menni vele, aztán este leengedni/elég lehet néhány perc járatás is? Citroen Jumper 1996 1.9TD D8C 92PS

    kgergely23: Multimétered van? Ellenállást mérve ha kiugró érték van, az biztosan rossz (persze nem 100%, hogy meg lehet így mondani, hogy jó-e egy gyertya). Esetleg egy égőcskével is megpróbálhatod csekkolni, de az csak 2 vagy több szakadt izzítónál működőképes módszer emlékeim szerint - bár ha nehezen indul, valószínű ez a helyzet.

    rbalint88: Klasszik dízelekkel házi cseréknél szerencsénk volt, de én is csak lebeszélnék róla mindenkit. Mondjuk lehet azért jöttek ki könnyen, mert néhány havonta elromlott valamelyik :DDD utána jött 4 Bosch izzító a fent említett Jumperbe, azóta nincs gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák