Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz mpierre #102692 üzenetére

    En is furanak tartom, hogy milyen obikat hoznak ki, es miket hanyagolnak.
    Egy idoben jott ki a Pana 35-100/f2.8 III, es a Laowa 6/f2 zero-d. Sokkal nagyobb hirverese volt a Pana tok jo, de mostanra leragott csont, unalmas objektivenek, mint a Laowa altal keszitett, a rendszer leges-legszelesebb objektivenek.
    A Pana ujdonsaga nem csak, hogy sajat branden belul is a harmadik verzio, emellet tucatnyi mas obival is ki lehet valtani, mert ez egy gyakran hasznalt es mar "belakott" tartomany.
    Ellenben a Laowa egy teljes mm -el szelesebb a legszelesebb letezo obira, a nem halszem, vagyis az altalanosan hasznalhato kategoriaban.

    Nem ertem, hogy a nagy gyartok miert olyan obikat hoznak ki, amelyek mar egy belakott piacon, csak a korabbi termekeket kannibalizalva tudnak elkelni. Ez nekem nem all ossze.

    Arra semmi ingerenciat nem erzek, hogy obit vegyek az ekv. 50-100 tartomanyba. Van eppen eleg ami ebbe belelog.
    Viszont neha ramjon a bizserges, hogy ha eladnam a Laowa 7.5-ot, akkor csak egy kis plusz penz kene, es lehetne egy Laowa 6-om, ami sokkal erdekesebb, szivesen kiprobalnam, lehet, hogy lehetne ertelmesen fotozni satorban?

    [ Szerkesztve ]

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák