Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz Degeczi #11130 üzenetére

    csak ugye sokan mindig azt nézik hogy "eredeti" Nikon akku azzal biztos nem lesz baj, mert biztos azért kerül 5x annyiba. gondolom azt Japánban gyártják, nem Kínai és lehet hogy sok eltérés nincs közte de már háromszoros áron is jobban megéri az olcsóbb mert akkor lehet cserélgetni és 3 utángyártott tovább tart mint 1 eredeti.

    egyedül olyan példát tudok mondani erre hogy vettem 2éve kettő darab Acer 31xx laptopot, mindkettőbe 6cellás akku volt, minden adata egyezett kivéve a gyártót.
    egyiket Sanyo készítette másikra meg csak annyi volt írva "made in china"

    2év után a Sanyo akku kb. 10% elhasználódást mutat míg a másik már lassan 40% fölött van pedig közel azonos ideig voltak használva.
    na talán ez az egy ok ami miatt megéri a garantált minőséget venni de mint írtam ilyen árkülönbözetnél már 3 olcsóbb jobb mint 1 eredeti :B

    én is néztem az ebay-es markolatot 2 akkuval, és ha fele addig tart mint az eredeti akkor is megérte mert itthon ennyiért egy Nikon akku jön ki nem pedig egy markolat meg 2 utángyártott.

    1x kíváncsi lennék egy DSLR gép anyagköltsége meg az összeszerelés úgy összesen mennyibe kerülhet mert van egy tippem hogy ott is dupla vagy inkább tripla árréssel dolgoznak... optikánál pláne :U

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Aktív témák