Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Joshi #17685 üzenetére

    Hát, igen. LG engedi széthajtani magát, gondolom a maximális fényerő miatt. Mert ugye ott az a User, aki lcd-n nevelkedett és megszokta hogy kiveri a szemét egy 10 Wattos lámpa fénye is, ami a filmben látszódik. Ezért aztán nem korlátozza az elektronika a szélsőséges beállításokat. A Sony (gondolom) bele@arik a User lelki világába és úgy védekezik többek között a beégés ellen, hogy eleve nem enged brutális beállításokat, amit különben tök jónak tartok személy szerint, mert egyrészt "védi a mundért" másrészt "megtanítja" a Usert normálisabb beállítások melletti használatra. Szóval, lehetne tanulni egymástól, már ami a gyártókat illeti, mert van olyan elgondolás ami LG-nél szimpatikusabb, de van ami Sonynál.

    Amúgy a "Sport" mód tényleg borzasztó... kicsiit sem túloztam. Annyira természetellenes minden, hogy talán életemben nem láttam rondább képet, mint amit így produkál az oled.
    Kérdeztem a szervizest (panelcsere közben), hogy miért vannak ezek az elvetemült gyári képmódok ? Annyit mondott, hogy teljesen értetlenül állnak a dologgal szemben, mert mindegyik gyári képbeállítás szinte használhatatlan. Illetve korrigálni azért lehet, de akkor is messze elmarad az egyéni beállításoktól. Szóval LG-nél van még mit csiszolni ami a szoftvereket illeti... habár a webos qrva jó, de sajnos ez még kevés az üdvözüléshez.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák