Új hozzászólás Aktív témák

  • lukgab

    tag

    Sziasztok

    Volt fél profi játékosként végül is beleugrottam én is a LG C2 42 be, úgy hogy előtte az évek alatt szinte az összes márkájú és generációjú paneles monitorjaim voltak, ahol is egymás után "harcoltam" a 120/140/160/240Hz es képfrissítésekkel. :))

    1 hét után a következő játékkal kipróbálva (Quake Champoins, Doom, Valorant, CSGO, BFV/2042, HoST, WOW, Forza 5, Halo Infinite, Plague Tale és a legújabb COD MW2) a véleményem: ODAB@SZ

    Abszolút nem bántam meg, hogy lecseréltem a korábbi LG monitoromat, mert nagyon immerzív és új élményt nyújt minden esetben - eddig bárki ült le elé azonnal konstatálta, hogy már látja és megérte a váltás. Az a mélyfekete fekete szín... a hdr... a fényerő... csodálatos és szemet simogató érzés játszani rajta, viszont a véleményem az, hogy ha PCre kötöd és nem konzolra akkor kell hozzá minimum a RTX3080 kártya, mert akkor lesz valóban fluid a játékmenet, ha 120fps körül tud a játék pörögni 4K felbontában.

    Fontos a jó 2.1 HDMI kábel kiválasztása és nálam a 75 cm távolság lett a nyerő, az az ideális távolság ahhoz, hogy egyenesen, előre nézve lássak mindent és ne kelljen forgatni a fejem. Nem éreztem egyik competativ versenyjátékban sem azt, hogy a TV és a 120 Hz miatt hátrányba lennék és azért lőttek le, mert késett a monitor képe az "utána húzás miatt". A tükröződés miatt nagyon aggódtam, de szerencsére "megszokható" és minimális gondot jelent, amit manapság már leginkább csak alt/tab közben veszek észre. Annyit változtattam a beállításokon, hogy kikapcsoltam az energy save funkciót és PC-re tettem az inputot és "erősítés" opciót választottam az input lag csökkentésére.

    1 negatívumot tudok felhozni, hogy game modban a TV képtelen split screenre, vagyis nem tudtok youtube / tv adást nézni kicsiben :( de mellékelek pár képet, ami sajnos nem adja vissza, hogy játék közben mennyire "üt" a dolog, de aki Székesfehérvár környékén akar ilyen TV-t vásárolni és dilemmázni az nyugodtan rámírhat priviben és megmutatom.

    Ami "poén volt" és nem tökéletes de "működik" az az, hogy a TV-n futó applikációk között megtaláltam a GeForce NOW szolgáltatást, amibe beléptem és ingyenesen 1 órán keresztül tudtam játszani a FORTNITE al egy xbox kontroller segítségével. Gigabites netem van és csak a játék késett picit, a TV nem :) - pl egy gyereknek tökéletes.

    A képek valamiért kékesnek hatnak és rá akarok jönni, hogy miért de élőben "nem így néz ki".





    Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS

Új hozzászólás Aktív témák