Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz bitpork #64995 üzenetére

    TMC? - nekem biztos nincs, assem tudom mijaz, vagyis nemhiszem, hogy tudom... :DDD

    (#64982) FoBCRaistlin - reakció idő elég alacsony... ;]

    (#64979) bitpork - Elviekben a előző keksz módosításba bele kellett volna kerülnie...legalábbis volt rá ígéret a mininyistertől. Ezek szerint nem került bele?

    (#64940) bitpork - várjuk a végeredményt :R Időpontilag tudomásom szerint nekünk mindkettő jó. Helyszínekben sesincs kivetni való.

    Szomszédra: az én szomszédaim rendesem emberek, ugyanolyan a zenei ízlésük mint nekem. Ugyanazt a zenéz hallgatják mint én. Ha akarják, ha nem.
    Eddig egy kivétellel a zene mindig célra vezető volt. Jah! és be szoktam rántani a flexet a fürdőbe, ha éppen valamit vágni kell.
    Egy albérlő szomszéd volt, akit nagyon nehezen tudtunk "elüldözni" - tulajdonos általi "kilakoltatásra került sor. Sajnos sötét etnikumú volt a drága (női egyed). A rendőrség 2szer volt kint. Hajnali kettőkor arra ébredtünk, hogy nagykalapáccsal püföli a konvektort, és ledönti a szekrénysort. Az élettársa holmiját a konyhaablakon dobta ki, ablak kinyitása nélkül. A palit pedig a konyhakéssel bírta távozásra. A kiköltözése után lakatos kellett, hogy bejusson a tulaj a lakásba. Mire bejutottak, arra a fürdőkád + fürdő küszöbig + közlekedő és konyha szintén küszöbig telt meg vízzel.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák