Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Kozben csak raakadtam Mo.-n egy olyan sracra, aki BMW kodolassal, es multimedias dolgokkal, iDrive okositassal foglalkozik. VISO

    Regebben ismertem, de akkor meg nem volt ennyire felfutva ez a kodolas, inkabb a hardware reszre volt kielezve. Nala pl. 55k mindennel egyutt, es a telo tukrozheto lesz. Sajna nem megyek haza nyarig autoval, igy egyenlore engem nem erint. Ellenben mindent kepes megcsinalni, szoval barmi ilyen gond van, O lesz a megoldas.

    chess001: Ez mind szep es jo, de Te tudnal tankolni egy olyan autot mindennapi hasznalatban, ami 20l-t eszik 100-on? En a foldon maradtam, es amit linkeltem 335D, elvan 10l alatt, boven. Es a szeria E46 M3 is kihozhato 11-12L korul, ha normalisan hasznalod. En tovabbra is utcai hasznalatban levo autokrol beszelek. A palyazast kitargyaltuk, nem?
    A csavo egyebkent rohadt szepen rajzolja az iveket, biztosan nem most megy korbe eloszor. :)) Egyebkent csak hogy mennyire ki van hegyezve. Eldurrant neki a vizpumpaja a kor vegere. De baromi jol tolja a srac, orom nezni a pedalkezeleset.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák