Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Flashget #27016 üzenetére

    nyilván függ területtől is, van jobb és rosszabb is, bár amikor például itt a digitális tv elmászik, akkor jellemzően mások is jelzik a problémát a fórumon, akár távolabbról is, így akár országos szintű is lehet, de fordítva is igaz, amikor más városokból írnak kimaradást, akkor nálam nincs gond - ez a gyakoribb, így szerencsésnek gondolom ezt a területet.
    a net esetén tényleg nagyon elhanyagolható (itt) a kimaradás, vannak sokkal problémásabb területek is, ahogy igaz ez minden más szolgáltatóra is.

    Seomester; esetleg kérdezz rá ott a környéken meglévő digi szolgáltatást igénybe vevő személynél, hogy ott milyen a szolgáltatás, vagy ha írsz pontosabbat, akkor talán itt is lesz olyan, aki érdemben tud nyilatkozni a konkrét helyről.
    számlázási problémák minden szolgáltatónál előfordulhatnak, a digi kapcsán is írták már néhányan, de nekem nem volt még hozzá szerencsém eddig - bár nem írtam alá hűséget, és a listaárat biztos nehezebb lenne elcseszni -, a t-nél viszont magukkal szúrtak ki anno, mert kevesebbet számláztak nekem, és utólag már eltekintettek attól, hogy kifizettessék.
    illetve még annyi, hogy a t-nél telefonon több dolog elintézhető - már ha megfelelő ügyintézőt fog ki az ember -, a digi esetén sok dolgot csak személyesen lehet intézni, úgy viszont rugalmasak.

Új hozzászólás Aktív témák