Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    válasz TeeJay #84753 üzenetére

    Mondjuk azt vágom, hogy 2020 van, de nem értem miért "fél" a többség ennyire a vezetékes telótól. Nekünk nagyon jó, stabil az is és felénk gyakoriak a hosszú beszélgetések, ilyenkor azért mégiscsak jobb érzés a fejedhez tartani mint egy mobiltelót. A percdíjak pedig igazán méltányosak, hálón belül és digimobilra ráadásul 0Ft/perc. Ezt is kihasználjuk. Bármilyen mobilt hívni pedig 6Ft/perc. T****nor épp most küldött sms-t, hogy áttett a Hello Kártyásba, ami 25Ft/perc. Hát köszi. Mondjuk én sokat vagyok itthon, bárkit hívnom kell, eszembe sem jut, hogy mobilról hívjam, mikor ott a kedvező vonalas megoldás (persze ha nem közeli ismerős az illető, így nincs viber, messenger kapcsolatunk..).
    Szóval értem hogy nem mai technika, de mi a konkrét baj vele, ha még olcsó is? Az, hogy helyet foglal az asztalon? Ha igazi vezetékes, még konnektort sem igényel. :U

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák