Új hozzászólás Aktív témák

  • pip

    aktív tag

    Sziasztok,

    egy MS2 dac es egy Rotel 1062 integralt erosito koze szeretnek analog interconnectet vasarolni. Bongeszgetve a temaban, arra jottem ra, hogy minel tovabb olvasok, annal dragabb kabelt akarok, de ez teljesen rohelyesse valik egy ido utan, ugyanis a vegen oda jutok hogy annyiba kerulne az interconnect, mint a DAC :(

    szoval ujragondolva az egeszet, olyan dontes fele hajlok, hogy ne koltsek tobbet az inerconnectre mint a dac 30%-a, eszerint ugy 40 euro a felso hatar. Rovid kell, fel meter is eleg, ez valamelyest konnyiti a dolgot. Eselyesek a hifi magazinok budget sztarjai, kb. 30 euro a Wireworld Luna 6, illetve 40 korul a Qed perfromance audio 2, vagy a Chord Crimson Plus. Meghallgatasra nincs lehetosegem, ha lenne nem farasztanam itt a topiklakokat. Ugy gondolom, hogy ezek kozul barmelyik megfelel a DAC szintjenek, de persze ez csak megerzes, tapasztalat = 0, jelenleg a letezo legolcsobb interconnectem van.

    Szerintetek jol gondolom, vagy alabecsulom a problema jelentoseget (netan a dac-ot)? Ti mit ajanlanatok egy MS2 szintu dac melle? A jovoben nincs tervbe veve dac upgrade, ha lesz is, nem erek a MS2+ szintje fole zsebileg,. A forumos MS2 hasznalok milyen interconnectet hasznalnak?

Új hozzászólás Aktív témák