Új hozzászólás Aktív témák

  • fishi

    tag

    válasz radi8tor #1953 üzenetére

    A hozzáértők szerint sajnos nem jó a hőstabilitása ezeknek a mai gépeknek, ezért valóban feleslegesnek tűnik ez a tuning ebben a kategóriában. (Egy régi, sárgaréz bojleres verzió eestén már esetleg érdemes lehetne elgondolkodni, de olyat még a szakik se láttak már egy ideje sajnos.)
    Ha nem árérzékeny az ember, akkor vegyen komolyabb gépet, és azt PID-elje, ha meg az, akkor tanuljon meg temp szörfölni ezeken a belépő gépeken, és elviekben amit tudnak, azt PID nélkül is ki fogja tudni hozni belőlük.
    Ez mondjuk csak elmélet, lehet, hogy ezeknél is nagyon hasznos lenne a PID, de még ember nem volt, aki kipróbálta volna. (Én a gépet mondjuk ezennel fel is ajánlom a teszthez, de nem hiszem, hogy lenne bárki, akit furdalna annyira a kíváncsiság, hogy kölcsönadna hozzá egy PID szettet. :) ) Megint elhamarkodtam, külhonban persze, hogy volt már, aki kipróbálta. Keress rá, hogy mik a tapasztalatok. :)

    [ Szerkesztve ]

    Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''

Új hozzászólás Aktív témák