Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz vendingo #31011 üzenetére

    No, alakulunk, koszonom ezek szuper hozzaszolasok!

    Meg talan azt fontos lenne erteni, latni hogy ez az 57 vs 58 szuromeret miben kulonbozik? Ezt erzem most a kerdeznek a ti valaszotokbol a Lelit es a GB kozott.
    Hasznaltat nem akarok venni, soha semmiben nem vettem, nincs bizodalmam bennuk es nem is ertek hozzajuk hogy utana megiteljem jo vagy ganyt vettem.

    Egyszerusitsuk a kepletet megint, az en szemszogembol, ahol en tartok es amit en szeretnek, ez nekem mit jelent? (kicsit ismetelve onmagam, ha nem talalok a forumra 1 hete, biztosan az ajanlott GB-et veszem es szinte boritekolom hogy a sok-sok itt elhangzott extra info nelkul ahhoz sem vettem volna "extrakat", vizterito, meg szuro.....fogalmam sincs mire valok, miert kene venni).

    Az biztos hogy ha a daralo miatt erre a weboldalra nem tevedek el es nem latom meg ezt a Lelitet (ami egyebkent designra sokkal jobban tetszik mint a GB) akkor ajanlott gepknet nem jott elo sehol.
    Barista szakuzletben is csak GC es GB-et ajanlottak (bar szerintem en informaltam oket a heten hogy mar a gyarto leallt a gyartasukkal, ezert nem kapni mar itthon szinte egyiket sem, es ezert nem rendelheto ujra)
    Itt a forumon sem jott elo amikor kerdezgettem hogy Gagggia vagy mas, akkor is GB, GC volt az ajanlott.

    Minosegileg, tudasban, megbizhatosagban akkor a ketto kozul barmelyik veheto?, jol ertem? Sot a te javaslatod alapjan akkor inkabb Lelit?

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák