Új hozzászólás Aktív témák

  • vicces

    addikt

    válasz Toobee #45619 üzenetére

    srácok én a silviat még 500 euroért vettem. most ebből kijön mellé még egy graef pl. már ha egyátalán szállitanak uk-n kívülre.

    egyébként egy újabb szintre léptem időközben. már eljutottam a joghurtpoharas szűrőmagasitóig.
    ;] :P
    1xűen fantasztikus ahogy nem marad az őrlés után mindenhol kv a pulton.
    asszony meg meglepett tegnap átlátszó bögrével. elvileg 80 ml-es de tegnap lemértem és másfél centivel a peremétől van a 60 ml. a fala ennek a kupicának pedig úgy tűnik belülről üreges, mert alig van súlya és a kv is sokkal forrób benne mint a többi csészében.
    különben kb-ra szoktam őrölni is. ha picit több lesz a mennyiség -15 gramm helyett 16 gramm pölö - abszolút nem zavar, mert akkor megpróbálom a tömöritéssel kompenzálni. elég jól megy már. az őrlőn már nem is gondolkozok. be van lőve és ahogy öregszik a kv megyek lejjebb 1 vagy 2 fokozatot. már fel se jön mint régen, hogy biztos 2 fokozat között kéne őrölni. ennyire sztem nem kell centizni.
    a kv 100-ból 99x tökéletes. kv váltásnál az első shot ami ugye nem biztos, de a második vagy max a harmadik már úgy jön le ahogy az elő van irva. :K
    a naked kar tényleg rohadt sokat segitett szerintem. és úgye baromi jól is néz ki. asszony mindig megjegyzi amikor ott van éppen, hogy milyen szép látvány.
    most kicsit kávé nihiliában érzem magam. persze tudom hogy ez csak addig tart amig a fagyóból le nem ürül a "pesti cucc"

    kamerázni nem tudok, de azért mégis: üvegpoharas

    [ Szerkesztve ]

    :)

Új hozzászólás Aktív témák