Új hozzászólás Aktív témák

  • beleriand72

    tag

    Autós példánál: a Trabiban először kicseréled a motort, mert nem jó, majd a kerekeket, a fő részeket, majd a kiegészítőket, ezek a Trabi kaszniba már nem férnek bele, a végén semmi köze nem lesz a Trabihoz. Ám ha a ráfordított időt, szerelési... költségeket figyelembe veszed kb másfélszer annyit ráköltöttél, mintha egyből megveszed. Kávégépnél is kb ez van, kicseréled először, ami nagyon nem jó, aztán hogy rendesen működjön és ne kávénként kelljen mondjuk fej/kar/stb.tömítést cserélned minden mást mondjuk a legolcsóbb - Gaggia - alkatrészekre, akkor a végeredmény egy jó drága Gaggia lesz. Ám ezzel kávét fogsz készíteni (aminek van néhány paramétere, ami alapján kávénak nevezik) és nem egy általad iható valaminek/kávészerűségnek.
    Lehet próbálkozni, hitegetni magad, ez a lényeg (én is beláttam, ízlett a szarvasi után a Saeco Incanto által készített automata kv, aztán vettem egy Rancilio-t...).

    [ Szerkesztve ]

    MI6 - Canon EOS 30D - Gaggia Classic - Mazzer Super Jolly - Klipsch R-28F - Yamaha RX A-670 - Scott Sub Cross10 - Sonder Camino Ti Rival 1x - Bianchi Oltre XR4 - Ricoh GRIIIx - Lelit Bianca PL162T-v3 - Mazzer Omega - Niche Zero

Új hozzászólás Aktív témák