Új hozzászólás Aktív témák

  • sublett

    tag

    válasz manio #68806 üzenetére

    a helyzet az, hogy korábban volt Fragolának egy fél mondata amiből én azt vontam le, hogy a használt daráló azért veszélyesebb terep, mint egy haszbált kávégép, mert ha gallyra van vágva a csapágy, akkor többe kerül a leves mint a hús.
    Nem vagyok én még home barista sem, sőt én nem is kávézom (helyette tea, oda nem kell nagy gép, de egy normál jixing kanna is simán 40+ rongy, a teáról nem is beszélve, tényleg PID-elt már valaki vízforralót? :) ) feleségem viszont szereti a jó presszót, ezért van egy PID-elt GC, ehhez nem jó a jelenlegi kézi Zassenhaus Espresso örlő, mert macerás, hosszadalmas és szemmel láthatóan mozog a tengelye használat közben).
    Nagyon nagy a valószínűsége, hogy veszek egy Graef CM702-est, de mielőtt meglépném gondoltam teszek egy informálódó kört a használtak felé. (jól tudom, hogy a graf karba örlős, az, de nem adagolós?)

Új hozzászólás Aktív témák