-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gpbenedek
csendes tag
válasz mdav88 #65491 üzenetére
Itt, 6-1, avagy külső 6, belső 4mm.
Hogy mire kell figyelni... Hát Ne törjön meg, szoros legyen rétegenként, és a két réteg egymáshoz képest is, mert különben rezonál mint állat. Egy pár GC alatt amit megcsináltam magamnak, barátnak arra jutottam, hogy kihagynám a műsorból.
-
weinmaker
őstag
válasz mdav88 #65637 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz, mert nem sz@r. Amit vagy 2 éve kóstoltam, az nem ízlett egyáltalán, de ez nagyon jó. Ma felbontottam a Konát is és az is szuper. Az biztos, hogy a 100-100g pillanatok alatt elfogy, még úgy is, hogy én egyedül nyomom.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
beleriand72
tag
válasz mdav88 #65792 üzenetére
Jó technikával működik az. Gyorsan, rövid ideig ( minél tovább kevergeted, annál inkább összeáll). Én Catlernél szerettem használni, Super Jollynál már nem kell :-).
[ Szerkesztve ]
MI6 - Canon EOS 30D - Gaggia Classic - Mazzer Super Jolly - Klipsch R-28F - Yamaha RX A-670 - Scott Sub Cross10 - Sonder Camino Ti Rival 1x - Bianchi Oltre XR4 - Ricoh GRIIIx - Lelit Bianca PL162T-v3 - Mazzer Omega - Niche Zero
-
soldier2
őstag
válasz mdav88 #65792 üzenetére
A habverő nálam sem elég, kell a tű is (ami önmagában szintén nem elég). Sz.sz nagyon jól megfogta a HG1-el a lényeget abban a kis mini képregényben
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
kk831228
addikt
-
Csápájev
őstag
válasz mdav88 #66027 üzenetére
Chill CoffeeTea Béndek Tamástól
– 25 ml espresso – etióp kávéból
– 55 ml 90 Celsius fokos víz 20 ml sárga Osmanthus virág teával
– kevert Ti guan yin oolong tea (30 ml, 80 Celsius fokos víz, 30 mp áztatási idő, 2 g tea)
– 4 ml birskörte pálinka
– 4 ml Mount Gay Eclipse barnarum
– 4 ml Tanqueray Rangpur lime gin
– 10 ml házi készítésű lime-szirup (50% lime-lé + 50% nádcukor, enyhén karamellizálva)
– végén a kész italt házi készítésű mandulás csokiparfümmel permetezve.más biztos,hogy nem kell,csak ennyi?
-
Bazsee71
őstag
válasz mdav88 #66136 üzenetére
Már az illata is árulkodó volt, de a csésze nem hazudott. 3 hetes volt, mikor a zacskót bontottam, annak elégnek kellett lennie. Most már adagonként a fagyasztóban van, rokonlátogatás után még próbálom magas hőfokkal korrigálni. A keserűt jobban viselem, mint ezt a füves ízt. Na meg holnap meglátjuk mi van a Kék Elefántban, hátha lesz mit hazavinni.
John3:16: Sok jó kávét vele, ugyanezeket tapasztalom én is, kedvenc kosaram.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz mdav88 #66374 üzenetére
Gratula! Kaptad, vagy választottad? És ha utóbbi, akkor mi alapján? Én egy kicsi, max. 250g-s de inkább 125g-s masinában gondolkodom. Nem csak a helyszűke miatt, hanem a "kisebb adag, kisebb veszteség" elve miatt is
Várom a tapasztalatodat."Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
HÁZIGAZDA
válasz mdav88 #66374 üzenetére
gratulálok! az a helyzet, hogy nekem is van egy (használt, kicsit lepúzott). még nem álltam neki szétszedni és kitisztítani, de apám igen (neki is van), és látványosan szépeket pörköl. szebbeket, mint én a gene-nel. ja, és 400 gramm / adag alapvetően, nem kell félni tőle, ki kell tapasztalni.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz mdav88 #66398 üzenetére
fater egyelőre full fapad alap módban használja, mindig a P1 programot (lehet manuálisan leállítani és a hűtést megszakítani). de ha tuningra adod a fejed és nem lehetetlen kivitelezni, lehet, hogy "beszállnék". megírod privátban, hogy honnan vetted a cuccost?
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Peti...(16v)
tag
válasz mdav88 #66407 üzenetére
Én ezt úgy próbáltam megoldani, hogy a szűrőmagasítóba befeszítettem egy fogpiszkálót keresztben, de nem vált be, sosem stimmelt a magassága, úgyhogy feladtam. Most úgy szoktam, hogy leütöm az asztalhoz a kart, amíg még rajta van a magasító, kb. úgy, hogy még épp picivel a szint fölött legyen az őrlemény, és az ecset nyelével hozom szintbe. De jó lenne ezt a részt egyszerűbbé és biztosabbá tenni, itt jönne képbe az egyengető.
-
HÁZIGAZDA
válasz mdav88 #66514 üzenetére
egyre inkább az az érzésem, hogy a gépen: apám ugyanilyen szép, homogén pöriket tol. azt mondja, hogy tökéletesen hallatszik az első reccs, szóval simán fül alapján pörköl, de igazából látni sem gond (ha tiszta a gép). még nem szántam rá magam, hogy atomjaira szedjem az enyémet és kitakarítsam, de az az érzésem apám pörijeit látva, hogy jobb végeredményre képest, mint a gene.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz mdav88 #66519 üzenetére
ezt a rosetta stone dolgot nem értem, de a 3:10-et igen
a hűtést én - pláne télen - úgy csinálnám, hogy egyszerűen kiveszem a babokat egy tepsibe és kirakom a földre a teraszon (ha van terasz). egy-két perc alatt kihűlnek.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI FPV DRONE, GOGGLES V2, MOTIONCONTROLLER, DJI BESZÁMITÁSA Ára:289.900Ft Újszerű, hibátlan állap
- DJI FPV controller 2
- 18" Merida One Twenty Pro ( M ) eladó
- Új/bontatlan KuKirin S3 Pro (Kugoo Kirin) elektromos roller. 30km hatótáv. 25km/h.Gyorstöltés! 12kg
- Fujimi Mitsubishi Lancer Evolution V GSR 1/24 makett
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen