Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz Lassú Víz #98586 üzenetére

    Nem vagyok gyakorlott, eddig egyszer voltam, de ott nem fotoztam, amit nagyon sajnalok.
    Ezert is hoztam fel itt a temat, hogy tanulhassak masok tanacsaibol. Van egy rakat prekoncepciom, hogy mi lenne jo, es mi nem, de ezek gyenge labakon allnak.

    Vizhatlan zsakom van, ebben a csonak aljan biztonsagban tudhatom a dolgokat, amig nincs nagy baleset. Barlangi fotozasban van tapasztalatom, ott anno az jott be, hogy kocka tupper edeny, kibelelve vastag vileda szivacs lappal. Ez a bejuto kis nedvesseget felszivta, magaban tartotta, igy a gepbe mar nem tudott belefolyni. Es a koccanasokat is csokkentette.

    Itt is erre gondolok, mert hordom nincs, es ugye akkora nyilas kell amin konnyen atfer a gep, de gyorsan lehet nyitni es zarni. Ugy tervezem, hogy hotakonnyal ragasztok a dobozra meg a fedlapra ket-ket fulet vekony zsinorbol, ez rugalmas, nem torik le, es ebbe fuzok bele egy a hajohoz kotozott zsinort, hogy ha kiesik, ne usszon el.

    Lezarva egy jo tupper etelhordo doboz ha vizbe esik, meg akkor sem azik be azonnal. A benne levo szivacs meg megfogja a beszivargo cseppeket.

    A gepre valszeg csukloszijat rogzitek, vagy nyakbavetot, hogy tudjak evezni is ha kell, hiszen biztosan kell, mert mig eloveszem a gepet, elforog, elsodrodik a hajo, vagyis igazitani kell mielott hasznalom.

    A telefonom vizallo, de nem szep a kepe, szoval ez az utolso lehetoseg, ha semmi mas nem mukodik, vagy mert nincs hozza eleg kez, vagy mert tul veszelyesnek itelem.

    Most ez a terv, de aztan majd a helyszinen tutira alakulni fog meg. :-)

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák