Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Daywalker #111016 üzenetére

    Azert ellentmondasos a helyzet, hogy most egyik pillanatrol a masikra raszalltak a motorosokra, mert a motoroddal mindennek rendben kell lennie, veled ugyancsak. Az ut, amin mesz, az kb barmilyen lehet, ha elfikalsz egy hatalmas katyu, olajfolt miatt, kihivod a rendoroket, a sztender valasz, hogy nem az utviszonyoknak megfeleloen haladtal...
    A muszaki allomasok nem hiaba voltak elnezoek ennyire. Nehany eve a megbukas az penzbuntetes nelkuli figyelmeztetest jelentett, es nehany napos felfuggesztest. Nemreg lett kb 500e forint kornyeki penzbuntetes, megdoles eseten. (Mondjuk szerintem lazan behozza nehany nap alatt)
    Aztan mivan azzal, hogy a 15% os ev eleji munkaero leepites miatt jarmuvet behozni, es szemleztetni csak korrupcioval tudsz, hacsak nincs egy-masfel honapod, hogy legalisan behozhass valamit. Egyertelmuen a korrupcio fele terelnek, ami rosszat tesz a muszaki allapotnak, mert barmit attolhatsz ha fizetsz. Most pontosan nem tudom, hogy Tarlost megelozte a buszsavban egy hangos kipufogos motoros, hogy ennyire meg vannak sertodve, vagy siman az autosok joval tobben vannak, joval szarabb muszaki allapotban-ezt garantalom, amivel joval tobb polgart kellene vegzalni, mert mar egy vilagito chk engine lampaval nem kene atmennie a muszakin. az atlag eletkora a magyar autoknak kb 14 ev. Saccra az allomany felet azonnal, ranezesre meg lehetne birsagolni az ilyen szintu, motorkerekparoknal alkalmazott ellenorzesekkel.
    Ami megint erdekes, hogy nehany hetes akciok vannak, ami egy gyer rendori jelenlettel parosul, tehat 365 napbol kb 10 napig van veszelyben egy szarrapimpelt motoros. Ha egyaltalan megall a rendornek ezek utan. Tobb esetben szerintem a nem megallas akar olcsobb is lehet.
    Amit nem ertek, hogy ezutan a rettento laza rendszer utan azonnal megkovetelik a kb nemetorszagi szigort, ahol erre van penz, es a jarmukulturaban benne van, hogy utangyartott dolgoknal azonnal bizonylatot kell kapj, vagy jon a kup a rendortol, de nalunk ezt az eddigihez kepest szelsosegesen aprolekos ellenorzest is csak neha kapod meg. Elegge hatekonytalan.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák