Aktív témák

  • :AMF:

    senior tag

    válasz KTTech #12110 üzenetére

    3 kattintásra a főoldaltól (és egy kattintásra attól, ami linkeltem): "...a manapság igen elterjedt interneten keresztül történő árumegrendelés esetében, a vámot az általános szabályok szerint meg kell fizetni."
    GIFT-ként pedig nem hoz(at)hatod be a cuccot, ha van róla számlád, az is ott van. Ezek szerintem nem olyan érthetetlenül jogszabályszerű mondatok. (Ergo telefonálgatnia sem kell annak, aki veszi a fáradtságot, hogy utána járjon. És meglepetések sem fogják érni.)
    A kalkulátort meg sem említenéd, ha tudnád hogyan kell azt a pár vacak papírlapot kitölteni és a vámot kiszámolni. Mert nem olyan, mint az Áfa, hogy x%, oszt jónapot.

    #12109 t_a_m_a_s: T. Házigazda Úr is felszólal pl. a m4/3 topikban, ha valaki ordas hülyeségeket beszél, vagy általánosságban megkérdőjelezi a m4/3 rendszer létjogosultságát, teljesen jogosan és érvekkel alátámasztva mondandóját. Szerintem ez is hasonló, csak pepitában. Ettől függetlenül én nem haragszom rá. Viszont a forceberg-féle tapló általánosításokat nem szeretem.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák