Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz likeaRAINBOW #29107 üzenetére

    Egyszerűen megoldható. Leírásban nagy betűvel be kell írni, hogy sikeres leütés után 3 napon belül jelentkeznie kell telefonon vagy mailben, 5 napon belül utalásnak meg kell érkeznie, vagy átvenni személyesen, különben automatán negatívot adsz. Ugyanígy nagy betűkkel mehet a leírásba, ha alku nincs, vagy csak személyes átvétel van. Innentől fogva a hülye kérdésekre nem is szoktam reagálni. Aki nem tud olvasni, azzal üzletelni sem érdemes. ha meg felelőtlen volt, mehet a negatív, nem fogok könnycseppet ejteni miatta.

    Tavaly vettem könyveket vaterán, megbeszéltünk találkozót egy helyen, erre betegen fagyoskodtam 40 percet, az eladó meg sehol, pedig induláskor és a helyszínre érkezéskor is beszéltem vele telefonon, azt mondta indul. Aztán rácsörögtem, hogy most már tényleg merre van, kinyögte, hogy sajnos nem tud elszakadni melóból, persze felháborodás részemről megvolt, de jóvá tette az eladó azzal, hogy este házhoz hozta, sűrű bocsánatkérések közepette, így végül pozitívot adtam.

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Aktív témák