Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz adamssss #39566 üzenetére

    Az a baj, hogy most egy 500-600 ezres tv-t hasonlígattok egy feltehetően bőven egy millió feletti (még nem találtam árat 65HZ2000-hez) tv-hez. Már a GZ2000 is egy millió felett indult és most is több százezerrel drágább egy C sorozatú LG-nél. Persze ezek a Pana csúcstévéi. Ennek így nem sok értelme van.

    Az LG-nek is vannak drága tévéi. Daneel a szakértő ebben...

    Egy GZ2000-ről szóló cikkből idézve:
    "
    A GZ2000 „egyedi gyártású Professional Edition” 4K felbontású OLED panellel rendelkezik, ami a Panasonic szerint „egyedi hardverfejlesztéseket tartalmaz”, és „a vezető hollywoodi színutómunka szakértő Stefan Sonnenfeld optimalizálta”, ami „páratlan színpontosságot és sokkal jobb átlagfényességet” eredményez.

    „A nem szokványos Professional Edition 4K OLED panelt a Panasonic kutató- és fejlesztőmérnökei egyedileg alakították ki. Ennek eredményeképpen a képminőséget meghatározó paraméterek még jobban kontrollálhatóak. Különösen az átlagos fényességszint növekedett és a kontrasztkezelés javult, ami még nagyobb dinamikatartományt eredményez. Az ilyen szintű egyedi fejlesztésnek és Sonnenfeld kivételes színoptimalizáló szakértelmének eredményeként a Panasonic a valaha TV-n látott talán legpontosabb, moziszerű képet hozta létre” – áll a sajtóközleményben."

    Ezért nem hiszem, hogy akármilyen kalibrálással egy szintre lehet hozni egy C9-et egy GZ2000-el. Egyszerűen nem egy kategória. Persze árban sem.

Új hozzászólás Aktív témák