Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz trassher #39788 üzenetére

    Nekünk az F -ben legutóbb sajnos 2 évig ment egyszerű feledékenységből. És van egy olyan érzésem, hogy nem mindig kapta meg 1év/10ezer. Olajsapka alatt látni, hogy hát sáros sajnos... szerencsére semmi baja, de most nagyon be kell már tartani és cserélni. A H -ban amikor felnyitom a sapit gyönyörű folyékony csillogós tiszta, de bebarnult (nem az átlátszó amilyen volt az olaj) olaj fogad.

    Van valami kis aggasztó hangom egyébként: hidegindításnál egy néhány másodpercig alapjáraton valami rezonál :F Ha picit is emelek a fordulaton, vagy eltelik egy pici idő akkor már jó. Mi lehet? Eléggé hallható, de nem "érezhető" túlzottan. Azt gondolom, hogy ha a motorból ilyen hangos surlódás jönne akkor igen komoly gondok lennének (olaj égetés a 95 -ös helyett, nulla erő stb..), de nem tudom... tipp?

    Egyébként ugye nagy általánosságban "használt dízel többet futott". A dízel motorok többet bírnak? (most a kettőstömegű, turbó stb.. nem motorként számítom) Vagy egyszerűen aki sokat megy dízelt vesz? :F (Boccs elég hülye kérdés :DDD )

    tboy93 a shellt tegnap néztem a kúton, 1 liter volt 8 ezer :DDD mondtam hogy köszi puszi ennyit én az 5 literre szánok kis túlzással :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák