Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz op.erik #21682 üzenetére

    Ha jol ertelmeztem, akkor a BHP meg 2ik vilaghaborus cucc :)
    Lottel mar vele, hogy tapasztalatbol mondod ? Es milyen szempontbol, vagy miert hulladek ?
    Amugy Stalker : megiscsak jobb mint a kes, nem ? :DD

    Erdekes, mert miutan beirtad a velemenyed, beirtam a keresobe a nevet, es neztem par videot rola a Youtubon.Persze amcsi tulajdonosok probalgattak, es a hozzaszolasok alatt elegge dicsertek...Olyan 15-20 meterre lott vele az egyik urge, es eleg pontosnak tunt, nagy atlagban olyan 80-90%-ban.
    Ez volt az elso eset hogy a pisztolyok utan neztem kulfoldi velemenyek utan, mert leginkabb a AK klonokat vadasztam.De erdekes, hogy FEG AK fegyvereivel mindegyik meg volt elegedve...Sot olyan is akadt, aki azt mondta, hogyha valami balhe lenne a haza korul, elsonek az SA-85-t kapna fel.(ugyanis valoban pontos a fegyver, lattam loteszt kepet - 100 m-rol kb 70-90% kozott mozog a pontossaga).
    A 70% ugy ertendo hogy 7 loves nagyjabol egy rovid arasznyi korbe ment a10-bol, a 90%os meg azt jelenti, hogy egy allo alakra love, egyetlen 1 loves ment melle.
    Erdekes, hogy neked hulladeknak tunt, az amcsik viszont mint mondtam elegge dicsertek (persze az alacsony ar is szoba kerult, mert kb 1/4-1/3-a az eredeti BHP-nak).Akkor a hiba kinek a keszulekeben van ?
    Szerinted miert tetszhet egy fegyver az amcsiknak, ami neked egyaltalan nem tetszik ? Nekik kissebbek az igenyeik, vagy nem ertenek hozza ?
    Amugy ha probalgattal magyar fegyvereket, pisztoly, karabely, neked melyik tetszett a legjobban, ha mar lehet olyat mondani ?

Új hozzászólás Aktív témák