Új hozzászólás Aktív témák

  • gerlaip

    addikt

    válasz DBob #42821 üzenetére

    Mindjárt megnézem, hogy a Falconrock II-esem rendben van-e, mert sérült korábban egy balesetben. Ha rossz a felfogató vagy valami, akkor és stoppolnám az egyiket a két felkínált hűtő közül. A gyengébb is jó, csak 1000-es PIII-ast kell hűtenie.

    Közben megjött az áhított AC Vga Silencer 1-esem. 13 éve lehetett a boltban, utolsó darab volt, tiszta por volt a csomagolás, ki is szívta a nap a matricát egy kicsit, de a műanyagok vadi újan csillognak, nagyon vicces.


    Csomag
    Zalman ramborda elfér
    Zalman vs AC

    Talán sanchezsa vagy DarthSun kérdezte, hogy melyik boltban van, tényleg elfelejtettem, de közben derült ki, hogy mikor éjszaka rátaláltam, emlékeztetőnek beraktam a linkjét 5-ére, mikor megjött a fizetésem, szóval így lett meg, a Royal Hardware webshopjában volt (mint írtam, utolsó darab).

    Illetve Tsiga001 küldött kondikat, köszönöm neki! :R
    úgyhogy meghenköltem a TUSL2-C lapomat:


    Eszközök
    Kész
    Hátulról

    Tisztában vagyok vele, hogy nem szép, ha ilyen munkát adnék le valahol, biztos rögtön kivágnának, de én ezt nem tanultam sehol, igazából nem is láttam sehol, csak magam próbálkoztam vele, ráadásul bölcsészféle vagyok, szóval nézzétek el a minőséget. :B

    [ Szerkesztve ]

    lámavakond

Új hozzászólás Aktív témák