Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz MPowerPH #33200 üzenetére

    wow, zsír! :) és te is kint, lol. angolos topikból "rémlesz". mondjuk gondolhattam volna a nicked-ből, hogy van közöd a márkához :))

    első körbeli kérdésem lenne (miközben már órák óta bújom az itteni, egyéb magyar/uk/us fórumokat, és már jojózik a szemem a sok információtól), hogy gondolkodom eme finomság beszerzésén (lévén nagy Bömbi fan vagyok), E46 Ci-n agyaltam először, de az már sajna elég régi, itt kinn ugye rohadnak, mint állat - ezt neked ugye nem kell mondanom - és a belsejük számomra... hogy is mondjam... avítt, ócska, unalmas. pedig kívülről - főleg a facelift - imádom.
    szóval E92-ket nézegetek.

    szóval első kérdésem, hogy évi kb 10k miles-ra (16k km), melynek kb szűk 2/3-a pálya és országút, érdemes nézni dízelt, vagy maradjon benzines kivitel?
    tetszik a kisebb fogyi és lent nagyobb rugalmasság, de ugye ott vannak a Damoklész-kardjaként lógó esetleges plusz ktg-ek, mint turbó, kettőstömegű, DPF, befecskendezők, stb.
    dízelből leginkább a 25d-t nézegetem (20d-nél ugye sok helyen előjön a lánc szakadás problem), benyásból meg a 25i-t, természetesen.

    a többi kérdést ha magamhoz tértem délelőtt, felteszem :D

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák