Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz radi8tor #31920 üzenetére

    Nem kell, a régi csomagok lezárásra kerültek, de ugyanúgy okos csomagban és listaáron, hűség vállalása nélkül is új és alacsonyabb ára lett a megjelent csomagoknak.
    A régi csomagok kaptak egy "-A" jelölést a csomag nevében, míg az új csomagok neve bármilyen jelöléstől mentes, ezeknek a csomagoknak az ára lett olcsóbb.

    Nem egy ember váltott már csomagot meglévő hűségidővel vagy anélkül, így elérhető akár az 1700 forintos havi megtakarítás is adott esetben.

    A dolog másik oldala, hogy mivel a Romániában ülő ügyfélszolgálatos lényegében nem tud semmit, valamint a helyi ügyfélszolgálaton dolgozó ügyintézők se kaptak tájékoztatást, ezért sok helyen ragaszkodnak ahhoz, hogy nem lehet módosítani a meglévő előfizetőknek a csomagot, akkor se, ha listaáron vette igénybe, mivel rájuk a régi árak vonatkoznak, ellenben mivel a régi csomagok lezárásra kerültek és az ÁSZF semmilyen megkötést nem tartalmaz, még az okos csomaggal rendelkezőkre se, ezért semmi nem indokolja, hogy valakit ilyen módon megkülönböztessenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák