Új hozzászólás Aktív témák

  • Grobby

    tag

    válasz DonMaster #34353 üzenetére

    Szia,

    4 LAN csati van a GPONTON, merészeltem azt gondolni, hogy több gépet is rá lehet kötni - legalábbis ránézésre logikusnak tűnik. Illetve a régi routeremről azt tudom, 10/100, vagyis gondoltam 100-ig jó. Nem vagyok informatikus, nem számolgattam ki az elméleti sávszélességet ami atomstabilan át tud menni a jó öreg "broadband" KTI-n... Mindenesetre hála az itteni segítségnek - persze ez nem neked szól elsősorban :DDD - és a "milyen routert" topiknak, egy WDR3600 lelkesen villog a GPONT közelében és a DIGInet tökéletesen működik. :DD

    Elnézést, ha mint Digi drukkert megbántottalak, de pl az Invitel képes volt 4lan+wan routert adni, már bocs. :U

    Erről jut eszembe: a wifi-s fejtegetés - bár jónak tűnik - indifferens számomra, mert alapvetően nem használom, tehát ez sem mutat arra, hogy bármit előre is tájékozódnom kellett volna.

    Végezetül megnyugtatásodul: egy pillanatra sem merészeltem azt gondolni a kedvenc szolgáltatódról (bár inkább részvényesnek gondolnálak a felháborodási szinted alapján), hogy felelős lenne bármiért is - pusztán csalódottságomat osztottam meg, hogy extra időt és pénzt kell szánnom az itthoni hálózatom fejlesztésére -, de az kétségtelen, hogy a szolgáltatás azon részén, ahol a szerződéskötés történik, esetleg megkérdezhetnék a kedves (jövőbeli) előfizetőt, hogy miként kívánja majd használni a netet (1-2-3 gép, wifi) és a magas szakértelemmel ellátott üzletkötő esetleg jelezheti, hogy amennyiben a kedves előfizető 1 sima LAN csatlakozáson kívül szeretne többet is (2. pc, wifi), akkor tájékozódjon, mert nem fog menni az áhított rendszer.

    Üdv,
    G

    Üdv,G

Új hozzászólás Aktív témák