Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz MrCsiT #35763 üzenetére

    Maradjunk annyinál, hogy te is voltál uj, kaptad a kedvezmény-t és áláirtál 1 szerzödést amiben ez is szerepel.
    ha most 2év után ébredsz fel, hogy hoppá nem jár nekem tovább kedvezmény, pedig azlért a 100ft-ért ......
    akkor cumi. Ha tudatában voltál amikor alűáirtad a 2 évet, akkor emg mit háborogsz most?

    Lehetmenni UPC,T-home-hoz nyugodt szivvel. senki nem fog vissza tartani, viszont ott a kedvezményes ár az ittani listaár töbszöröse, hajrá.

    és igen a Digi elégé normális szolgáltató, miért szerinted jobb lenne, ha azt mondaná, hogy lehetne minden régi elöfizetönek kötni-e ujab 2évre 15%-os kedvezméynel, de akkor az alapárat mésfélszeresére legalább felamelné vagy 2x-esére? mint a többi szolgáltatonál van alapjáraton most ahol 2év után kérhetsz még 2év láncot amihez jár 3-4honap-ig 3eft kedvezmény utána meg lo....és...... jár. szerinted jobb?vagyis jobb lenne?

    szerintem igy tökéletes, ha mégis kell a kedvezmény, mond le a tv-t és 3honap mulva ujrakötöd kedvezméynel, ennyi, ha ez nem járhato nállad, akkor meg elégedj meg avvval, hogy egy oylan szolgáltatonál vagy aki, azért a kis pénz ért mert ne mondja snekise hoyg a digi drága , elégé bussá ajánlaott ad, mind TV mind internet nál is, és akkro a telefonos 6ft/mobil hivás és hasonlokat még nem is emlitettem, ha ez neked drága akkor lehet menni máshoz, ahol még drágább.

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák