Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz #07746304 #81330 üzenetére

    Tesztszolgáltatásról nyilván nem fogják a hivatalos ügyeiket intézni, meg ugye az 50-es számot sokan még zsigerből kerülik, mert fizetős a hívásfogadás. Pedig ugye a hívásfogadás itthon nem díjköteles.

    Igen, ez teljesen igaz, hogy egyéni preferencia. Nekem a Vodafone akkor se kéne, ha ingyen lenne, volt tőlük mobilom és vezetékes is rokonnál, annyi elég is volt belőlük. Ízlések és pofonok.
    Minket a Telekom 1000/1000-rel szemben akart 7000-ért marasztalni, 500-as net, valami alap TV csomag, meg névleges telefon. Nem hatotta meg, hogy már be van kötve a T, az ő cuccuk meg összecsomagolva a dobozban.

    Az megint egy másik dolog, hogy közölték, hogy a szerelő ugyan kimegy lekötni a szolgáltatást, de az eszközöket vagy elviszi vagy nem. Ez is ösztönző volt, hogy többet ne kezdjek velük ha mód van rá. Nagyon egyéni szerencse kérdése, hogy kinek melyik ISP-vel van jó tapasztalata. Kapja a DIGI üfsz a hideget-meleget, nekem a nagyok közül eddig ők a legrugalmasabbak, a Telekomnál az IPv6 volt kálvária, a UPC meg korábban nem értette meg, hogy nem kell a Connect Box-uk, csak mondta és mondta, hogy az jobb mint a Cisco meg egy TP-LINK 1043. Ja, persze, jobb.

    (#81340) ish4d0w
    Nálunk fordítva van, a tanárok nete rosszalkodik inkább, Wi-Fi-n UPC szolgáltatói doboz, 2.4 GHz, panelrengeteg közepe :D

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák