Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz dgyuri0123 #42087 üzenetére

    Kezdetnek Windows alatt próbáld ki a PlayPcmWin, uLilith, Jplay(fizetős) programokat Jriveren kívül. Vannak még nagyon fapados, viszont jó hangú lejátszó programok, de az eddigi hozzászólásaid alapján azokkal szerintem nem kínlódnál. Windows alatt az is sokat számít, ha egy nagyon lecsupaszított verziót használsz, ami nincs teleszemetelve mindennel, vagy kipróbálsz egy Windows Servert core módban, akkor megérted miről írtam. Ajánlom OSX vonalon az Amarát, Audirvana Plust, utóbbi CAD scripttel megtámogatva nálam még mindig etalon. Nagy hátránya, hogy kell hozzá egy Mac gép vagy egy jól összeválogatott hardverből épült hacintosh. Továbbá ott vannak még a linux alapú zenelejátszásra optimalizált szoftverek, de ezekkel még nincs olyan széles körű tapasztalatom.
    Ennek a témának van külön topikja Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért néven, ez inkább oda való, ha már van ilyen topik is.

    (#42092) KnockOut87: Én olcsón (10eFt alatt) Van Damme Cable, Klotz, esetleg Qed, Supra kábeleket szoktam ajánlani. Big sur mellett próbálj ki egy VDC XKE Pro Patch kábelt valami jobb csatlakozókkal ( például Neutrik, WBT, Fututech). AQ Sydneyt nem ismerem annyira, házimozis topikban kérdezz róla, biztos van/volt már valakinek ilyen kábele.
    Kábelt úgy válassz, hogy letétben ellenében hazaviszel minél több félét, próbálgatod őket, aztán azt választod ami neked legjobban megéri ár/érték arányban.

    (#42093) schawo: Tegnap próbálgattam ezt a Bug Head csodát, végül letöröltem, mert csak jól összezavart, nem sikerült előrelépni vele. Amikor az upsampling beállítások között választok, annak olyan a hangra gyakorolt hatása, mintha különböző DSP beállítások között váltogatnék. Nem tudom, hogy milyen trükköt használ, volt olyan beállítás, hallgatott zene kombináció, amikor tetszett, volt amikor nagyon nem. Nem tartom egy kiforrott programnak, bár játszani el lehet vele, ha valakinek van hozzá kedve, ideje.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák