-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz Toobee #107114 üzenetére
Itt nem az eszpresszó a lényeg, hanem hogy az őrlemény a teljes skálán (a legdurvábbtól a legfinomabb állásig) totál azonos körülmények között - már amennyire ezt ezekkel az amatőr (nem labor) módszerekkel lehetséges - át lett szitálva. Az 1100 és a 400 közti őrlemény az a cupping nagyjából. Változatlan szitákkal szitáltam át minden őrleményt. Ezt szeretném még néhány őrlőre megcsinálni. Az óriási porbléma, hogy rettenet időigényes... Van 200-as is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest