-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz Zen42 #124345 üzenetére
K4/K6 mindkettő jó. Most azt mondom K6 kicsit jobb, de óriás difi nincs sztem. Kicsit másabbak az ízek, de ehhez már vacakolni kell hogy kijöjjön. Szóval Kingrinder.
Nem vákuumozom a kávét, simán gyári zacsiban fagyasztom, amennyi kell mindig veszek ki, kb 100 g, az megy a Fellow kézi levegő elelemináló tartályba, az a hűtőbe, és onnan adagolok.
Az engem is érdekel, van e erre valami tényekkel alátámasztott dolog, hogy árt a kávénak a vákuum. Halmazállapota és szerkezete alapján biokémiailag ellenállónak kell lennie. Ha egy jó steak nem sérül, szegény babok mitől traumálják össze magukat levegőelvonás esetén? Vagy más kémiai reakció lép fel?
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest