Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Eladó egy szép aranyszínű Gaggia Classic+PID.
    Teljes felújításon esett át, komplett tisztítás, tömítések cseréje, PIDelés, kapott egy ipari felső szűrőt.
    Adok hozzá 1 és 2 adagos szűrőt és egy új gyantapatront gyantával együtt.
    A bojler teljesen újszerű, nem kráteres, valószínűleg az előző tulajnál csak díszként funkcionált, mert teljesen patika a gép belseje.
    A gép a felújítás óta nem volt használva!

    A gép fényes arany színű, picit sérülékenyebb a hagyományos inox kivitelnél, ezért kisebb nagyobb karcok vannak a gépházon de egyáltalán nem feltűnőek, illetve csak bizonyos szögből és relatív közelről láthatóak. Ami nem a legszebb rajta az a csepptálca, ugyanis a sok csésze le-föl pakolástól vesztett a csillogásából, de az arany felület nem sérült! Bőven szép kategória nincs lestrapálva. Gyári röfis arany kar, gyári arany paranello, arany csepptálca. Nagyon sukár :)

    Ára 87 ezer forint.
    Adok 1 hónap teljes körű garanciát a gépre!

    A felújító szakember leírása a gépről:

    "Nagyon szép állapotban van.
    Ezek az aranyozott verziók hajlamosak a rohadásra, egy idő után a gépháznak a csepptálca alatt, fejrésznél meg belülről a kazántér is elindul lefelé a lejtőn, és elkezd rozsdásodni. Na itt nyoma sincs a dolognak, szerintem csak díszként funkcionált, nem sok kávé jött le rajta.
    A kazán szép állapotban van, semmi kráteresedés meg ilyesmi, kicsi vízkő van csak benne. Néhány pár éves gépnek szarabbul néz ki mint ennek."

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák