Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz bugizozi #56021 üzenetére

    Próbáltam utazáshoz 60ml-es mézes üvegbe előre őrölni kávét, de ahogy tapasztaltam 2-3 nap alatt kifúj, sajnos nem járható út. Nem tudom van-e rá keret, de érdemes lenne beszerezni egy Hario Skerton Plus kézi őrlőt, és frissen pörkölt szemes kávét. Szemesként még mostohán tárolva is lassabban döglik, illetve sokkal minőségibb alapanyagokhoz juthatsz hozzá.

    Illetve ha szánnál rá többet is, akkor 30e forintért már motoros daráló is van a Graef CM702 személyében.

    Tudom, a kotyogós hétköznapok után ezek elég durva tételeknek számítanak, meg túlzásnak tűnhet hozzá, de Szarvasin próbálva is sokkal jobb volt a végeredmény frissen őrölt, frissen pörkölt kávéval. Ha megléped valamelyik őrlőt, akkor ezek már egy későbbi komolyabb presszógéphez is alkalmasak, ha elkapna a gépszíj. :)

Új hozzászólás Aktív témák