-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz Bazsee71 #57518 üzenetére
ja tényleg, azt nem is mondtam, hogy ma fater csapra vert a "slow motion" módon pörkölt sidamómból némi babot. nagyon krémes (nem úgy értem, hogy cremás), jó értelemben savas, finom kávé lett. a pörkölés szemre egyébként nem lett homogénebb, mint amikor simán berakom a gépet a célhőmérsékletre és kész, de az íze jóval lágyabb. mint egy cognac kontra karcos skót whisky
honnan volt a tipp, hogy érdemes nyújtani a felfűtési szakaszt? darálópodkeszt?
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest