Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacerta

    aktív tag

    válasz MPowerPH #237887 üzenetére

    Vannak bizony.
    De itt ez kevéssé számít, mivel egyrészt 26650-esből nem nagyon van választék, ami jó, mert nagyon gagyival nem b*sznak át, és sz*r, mert nem tudsz sokkal jobbat szerezni. Igen, megy 21700-al is, kb. hasonló a helyzet.
    Amit adnak vele, ha bundle-ban veszed, az elég jó amúgy.
    Másrészt meg stabilizált boost driveres a lámpa, felfelé konvertálja a feszültséget, az akku terhelhetősége nagyságrendekkel kevesebbet számít ( ha egyáltalán számít ), mint egy FET driveres zsebrakétánál. Amit a runtime görbénél látsz, az aktív hővédelem. Van valahol egy ntc a lámpában, és ha túl meleg, akkor visszaszabályozza a drivert. A 2000lm-es high fokozaton látszik is, hogy nem mindegy, hogy hűtve vagy álló levegőnél mérték, mert hűtve tartja a 2000lm-t, szabadon állva pedig 1300 és 2000lm közt ugrál. Ha lefelé repesztesz, akkor egyébként valszeg tartani fogja a 2000-et.
    Én azon gondolkodtam, hogy ha veszek egyet, akkor szétkapom, és kicserélem az áramérzékelő ellenállást a driverben 25%-kal nagyobbra. Akkor a turbó 4000lm lenne, a high pedig 1600, amit már hűtés nélkül is tartani tud végig.
    De aztán inkább egy C8L-t vettem. :)

Új hozzászólás Aktív témák